Ένας Καβαλιώτης εικαστικός ανάμεσα στους φιναλίστ των Global Art Awards

Ο Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι με στόχο να διακριθεί ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο

Στις 17 Νοεμβρίου 2017 ο εικαστικός Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης θα παρουσιάσει έργα του μαζί με άλλους επιλεγμένους καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι διαγωνίζονται στην κατηγορία της ζωγραφικής. Τα Global Art Awards λαμβάνουν χώρα στο Burj Khalifa, Armani Hotel στο Dubai, όπου ο κάθε δημιουργός διεκδικεί ένα από τα δεκαοχτώ βραβεία στις διαφορετικές κατηγορίες της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ο Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης είχε και στο παρελθόν συμμετοχές σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, όπως η Μπιενάλε της Βενετίας και η μπιενάλε της Μεσογείου, καθώς και σε άλλες σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης είναι ένας καλλιτέχνης με δυναμική χειρονομιακή εκφραστική που παραπέμπει τόσο σε μία ελεύθερη απόδοση ζωγραφικών ρυθμών, όσο και στα graffiti. Στο χάρτινο ζωγραφικό του υπόστρωμα, που συνήθως είναι μεγάλων διαστάσεων, αποτυπώνει στιγμιαίες εντυπώσεις, συναισθήματα, βιώματα, σκέψεις, ελπίδες, όλα στην πιο αφηρημένη τους μορφή. Ο ίδιος σε κείμενό του αναφέρει: “Η τέχνη μου είναι η εξομολόγηση της ψυχής μου”.