Ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Καβαλιώτη πιανίστα Κώστα Ταμβάκη

Ο νεαρός καλλιτέχνης, αριστούχος διπλωματούχος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, θα ερμηνεύσει σπουδαία έργα του γαλλικού Ιμπρεσιονισμού και του γερμανικού Ρομαντισμού

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 20:30 στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, το μουσικόφιλο κοινό της Καβάλας θα απολαύσει ένα ρεσιτάλ πιάνου του ταλαντούχου Καβαλιώτη πιανίστα, Κωστή Ταμβάκη.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι αριστούχος διπλωματούχος του ΔΩΚ, όπου μελέτησε με την αείμνηστη καθηγήτρια Γιαννούλα Παπάζογλου, με την Μερόπη Κολλάρου και με τον Γεώργιο-Ιούλιο Παπαδόπουλο. Παράλληλα, εισήχθη στην ειδίκευση πιάνου του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του στην τάξη του Καθηγητή Ούβε Μάτσκε. Έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια με Έλληνες και ξένους σολίστ και έχει κερδίσει ποικίλες διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου.

Στο ρεσιτάλ του ο Κωστής Ταμβάκης θα παρουσιάσει το 2ο βιβλίο από τις Images (Εικόνες) του Γάλλου ιμπρεσιονιστή συνθέτη Claude Debussy, μαζί με τη Σονάτα αρ. 3 του Johannes Brahms, ένα από τα σπουδαία έργα για πιάνο του γερμανικού Ρομαντισμού.

Είσοδος ελεύθερη.