Δημοτικό Ωδείο Καβάλας: Προσφέρει δύο συναυλίες στα «Ελευθέρια 2019»

Η ορχήστρα εγχόρδων με την ακορντεονάτα και το μουσικό εργαστήρι «Funk & Soul» θα εμφανιστούν στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ

Δύο συναυλίες προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (ΔΩΚ) προσεχώς, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2019», με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/6 στις 9:00 το βράδυ στην κλιματιζόμενη αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ, όπου θα εμφανιστούν η Ορχήστρα Εγχόρδων (διεύθυνση: Χρήστος Κόζαλης) και η Ακορντεονάτα (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος). Το πρόγραμμα της Ορχήστρας Εγχόρδων περιλαμβάνει μουσική των Βιβάλντι και Μότσαρτ, ενώ η Ακορντεονάτα θα παρουσιάσει επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο.

Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/6, επίσης στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ. Εκεί θα απολαύσουμε το Μουσικό Εργαστήρι «Funk & Soul» του ΔΩΚ (διεύθυνση: Νίκος Πανταζόγλου) σε ένα αφιέρωμα στη μουσική των δεκαετιών 1960 έως 1980, με γνωστά κομμάτια των Meters, G. Green, Isaac Hayes, Rufus & Chaka Khan.

Ταυτόχρονα, σε καθημερινή βάση στο Ωδείο γίνονται Συναυλίες Τάξεων παράλληλα με τις ετήσιες και τις απολυτήριες εξετάσεις, που θα βρίσκονται σε εξέλιξη έως τις 30/6. Επιπλέον, συζητείται ανάμεσα στην απερχόμενη και την επερχόμενη Διοίκηση η αποστολή επίλεκτων μαθητών του ΔΩΚ σε Διεθνές Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Albena της Βουλγαρίας στα τέλη Αυγούστου.