Η Άρτεμις Κουκουζίκα «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Η νεαρή σπουδάστρια βιολοντσέλου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας επιλέχτηκε στην Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – Η ακρόαση έγινε μέσω βίντεο και στην ΕΛΣΟΝ επιλέχτηκαν μόνο δύο βιολοντσελίστες πανελληνίως

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας με ανακοίνωση του συγχαίρει τη σπουδάστρια βιολοντσέλου Άρτεμις Κουκουζίκα για την επιτυχία της να επιλεχθεί κατόπιν ακρόασης στην Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ) που εδρεύει στην Αθήνα και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ορχήστρες νέων μουσικών της χώρας μας. Η Άρτεμη είναι μαθήτρια του καθηγητή βιολοντσέλου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Χρήστου Κόζαλη και στο επίπεδο της 3ης Ανωτέρας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι επιλέχθηκαν μόνο δύο βιολοντσελίστες πανελληνίως. Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε μέσω βίντεο ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο επίσης καθηγητής πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Γιάννης Κανάκης.

Στην ανακοίνωση του το ΔΩΚ εύχεται στη νεαρή σπουδάστρια του αυτή η διάκριση να είναι η αρχή για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.