CosmoWorld 2020: Όλα έτοιμα για το κυρίως μουσικό «πιάτο» του Φεστιβάλ [φωτογραφίες]

Οι καλλιτέχνες «συστήθηκαν» πριν ανέβουν στη σκηνή περιγράφοντας τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε και τι θα βιώσουμε-Το πάρκο Φαλήρου «έβαλε» τα συναυλιακά του και ετοιμάζεται να μπει σε μουσική... τροχιά

Από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 το Cosmopolis 2020 θα κλείσει τον καλοκαιρινό του «κύκλο» με την ενότητα CosmoWorld η οποία περιλαμβάνει 9 συναυλίες οι οποίες θα διεξαχθούν στο πάρκο του Φαλήρου στην Καβάλα [διαβάστε εδώ λεπτομέρειες], το οποίο ήδη άρχισε να προετοιμάζεται καταλλήλως.

Εκπρόσωποι των συγκροτημάτων τα οποία θα συμμετέχουν στο μεγάλο συναυλιακό γεγονός «συστήθηκαν» στο κοινό πριν ανέβουν στη σκηνή, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε και τι θα βιώσουμε αυτές τις 5 μέρες, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, Άλκη Ζοπόγλου να σημειώνει κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2020 από το πάρκο Φαλήρου ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το μουσικόφιλο κοινό της πόλης και όχι μόνον.

Από την πλευρά του ο Νίκος Βουγιούκας, εκπρόσωπος της Action Team, αναφέρθηκε στο CosmoYouthRadio [δείτε εδώ λεπτομέρειες], το οποίο είναι η μοναδική παράλληλη δράση με διαδραστικό, μάλιστα, χαρακτήρα η οποία «γλύτωσε» από τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Από την πλευρά του οι εκπρόσωποι των συγκροτημάτων έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα παίξουν, με το «μενού» να περιλαμβάνει μια μεγάλη μουσική γκάμα για όλα τα γούστα.

 

Σημειώνεται ότι κατά την παρακολούθηση των συναυλιών όλοι ακροατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι και να φοράνε μάσκες καθ’ όλη τη διάρκειά τους, τηρώντας, παράλληλα, όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.