Το Imaret «ανοίγει» το χειμερινό του bar με ένα διαδικτυακό live [φωτογραφίες]

Μια μουσική πρόταση για την τελευταία Κυριακή του χρόνου με τα Βαρέα και Ανθυγιεινά να παρουσιάζουν «ζωντανά», μέσω live streaming, ένα «μπουκέτο» καινούριων τραγουδιών τους

ΑLEXANDRIA Quartet: Έτσι ονομάστηκε το νέο χειμερινό bar του Imaret το οποίο, λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, δεν άνοιξε ποτέ. Ωστόσο, η Διοίκηση του ξενοδοχείου-μνημείου, θέλοντας αυτές τις γιορτινές μέρες να μοιραστεί με όλο τον κόσμο λίγη από τη ζεστασιά του, μας προσκαλεί όλες και όλους να «βρεθούμε» στους χώρους του «Αλεξανδρινού Κουαρτέτου» με τον μόνο τρόπο που μας επιτρέπεται, δηλαδή διαδικτυακά.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, όσοι «συντονιστούν» στην επίσημη Σελίδα του Imaret Hotel στο facebook θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις οθόνες τους μέσω live streaming ένα μουσικό πρόγραμμα με τα Βαρέα και Ανθυγιεινά, το μουσικό «όχημα» των αδελφών Βασίλη και Δημήτρη Ευφροσυνίδη και την έκτακτη συμμετοχή στο τραγούδι της Αναστασίας Χατζηαποστολίδου.

Τα «επαρχιακά μπλουζ νόστου και ερώτων» των Αδελφών Ευφοσυνίδη θα «συναντήσουν» τους αλεξανδρινούς ήρωες του Durrell σε μία διαδικτυακή συναυλία που θα μεταδοθεί live. Μέσα από το χειμερινό μπαρ του Imaret, ο Βασίλης, ο Δημήτρης και η Αναστασία θα προσφέρουν ένα «μπουκέτο» καινούριων τραγουδιών για όλους εμάς.

Με δυο κιθάρες, μπροστά από το τζάκι του ALEXANDRIA Quartet, τα Βαρέα και Ανθυγιεινά θα «ντύσουν» μουσικά την τελευταία Κυριακή του χρόνου με τη σπίθα της δημιουργίας να ανάβει τη φλόγα της καλής μουσικής…

Δείτε το live από τη Σελίδα του Imaret πατώντας εδώ