Τα «Αναστρέψιμα Υλικά» του Καβαλιώτη συγγραφέα Βασίλη Κυριλλίδη ξαναγεμίζουν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων

20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας ξαναβγαίνει στην αναθεωρημένη του μορφή-Η «ταυτότητα» του βιβλίου

Επανακυκλοφόρησε το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Καβαλιώτη συγγραφέα, Βασίλη Κυριλλίδη. 20 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία από τις εκδόσεις «Καστανιώτης», τα «Αναστρέψιμα Υλικά», στην αναθεωρημένη τους μορφή, βρίσκονται πάλι στα βιβλιοπωλεία και στη σελίδα του εκδοτικού οίκου «Ελκυστής» εδώ.

Η «ταυτότητα» του βιβλίου

Αθήνα 2044. Ένα τροχαίο ατύχημα φέρνει έναν νέο άνθρωπο στα σύνορα του άλλου κόσμου και τον κρατά εκεί για πέντε μήνες. Μια άγνωστη δύναμη τον επαναφέρει στη ζωή. Όμως η ζωή δεν θα είναι πια ίδια ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την αδερφή του, μια συντηρήτρια έργων τέχνης με ισχυρή διαίσθηση, ούτε για τη δυναμική φίλη του με το μαθηματικό μυαλό. Οι δυο κοπέλες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που αγαπούν. Θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που τους συμβαίνει και θα έρθουν αντιμέτωπες με μια άγνωστη πραγματικότητα. Ένα συναρπαστικό, αλλά επικίνδυνο ταξίδι κατάδυσης στον εαυτό τους ξεκινά. Σχέσεις, αγάπες, συναισθήματα, μπλέκονται με τις θεωρίες ενός αποκηρυγμένου επιστήμονα, με τις φιλοδοξίες μιας διευθύντριας ενός κέντρου ερευνών και με τα μηνύματα ενός μοναχικού ταξιδιώτη της αβύσσου, σε μια δίνη όπου, σε κάποια της στροφή, ίσως να βρίσκεται ο μοναδικός τρόπος να κρατήσεις για πάντα κοντά σου αυτούς που αγαπάς.