Cosmopolis Festival: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες για συμμετοχή στη διοργάνωση του 2021

«Ζητούνται» μουσικοί, solo ή σε σχήματα, για να πλαισιώσουν τις πέντε ενότητες της φετινής διοργάνωσης - Διαβάστε πώς μπορείτε να καταθέτεσε την αίτησή σας

ΟΚαλλιτεχνικός Διευθυντής Άλκης Ζοπόγλου και η οργανωτική ομάδα του Cosmopolis Festival 2021, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν τις μουσικές ομάδες και τους μουσικούς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ενότητες της διοργάνωσης (CosmoHome, CosmoWorld – Εναλλακτική σκηνή, Cosmopolis Blue, CosmoUpcycle Park και CosmoClassical) ότι πλέον έχει «ανοίξει» η πλατφόρμα στον επίσημο ιστότοπο του φεστιβάλ όπου μπορούν καταθέσουν τη σχετική αίτηση.

Εκεί αναφέρονται οι προθεσμίες υποβολής για κάθε θεματική ενότητα, ενώ παρέχονται και λοιπές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες. Οι προτάσεις των καλλιτεχνών, στις οποίες θα περιλαμβάνονται πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, θα εξεταστούν από την ομάδα του φεστιβάλ και για όσες κριθούν κατάλληλες, θα ακολουθήσει σχετική επικοινωνία.

Κάνετε την αίτησή σας πατώντας εδώ

Οι μουσικές ενότητες του Cosmopolis 2021

  • CosmoHome: Προτιμούνται μουσικοί solo, ή ολιγομελή μουσικά σχήματα (2-4 άτομα) για τις unplugged συναυλίες στις γειτονιές και τα σπίτια της παλιάς πόλης της Παναγίας. Υποβολή προτάσεων μέχρι την Κυριακή, 21 Μαρτίου 12:00 τα μεσάνυχτα.
  • CosmoWorld – Εναλλακτική σκηνή: Προτιμούνται μουσικά σχήματα με ιδιαίτερο και πρωτότυπο ήχο για τις συναυλίες στην εναλλακτική σκηνή του CosmoWorld. Υποβολή προτάσεων μέχρι την Κυριακή, 25 Απριλίου 12:00 τα μεσάνυχτα.
  • Cosmopolis Blue: Προτιμούνται μουσικοί solo, ή ολιγομελή μουσικά σχήματα (2-4 άτομα) με προσανατολισμό στον αλιευτικό χαρακτήρα της πόλης και την θάλασσα. Υποβολή προτάσεων μέχρι την Κυριακή, 25 Απριλίου 12:00 τα μεσάνυχτα.
  • CosmoUpcycle Park: Δεκτές προτάσεις για κάθε είδους μουσική δημιουργία ειδικά σε πρωτοεμφανιζόμενα μουσικά projects και νέους καλλιτέχνες. Υποβολή προτάσεων μέχρι την Κυριακή, 25 Απριλίου 12:00 τα μεσάνυχτα.
  • CosmoClassical: Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε μουσικές ομάδες και σολίστες με προσανατολισμό την κλασσική μουσική κάτω από μια σύγχρονη οπτική ματιά. Υποβολή προτάσεων μέχρι την Κυριακή, 27 Ιουνίου 12:00 τα μεσάνυχτα.