Αρχίζουν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις αιτήσεις είτε από τη γραμματεία του (Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00), είτε από το ανανεωμένο site www.dok.gr.

Ετοιμοι να θέσουν τις βάσεις για να γίνει η μουσική και ο πολιτισμός σύντροφοι στην πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε, δηλώνουν στο Δημοτικό Ωδείο της Καβάλας με αφορμή την έναρξη της περιόδου εγγραφών. Η ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει στο ΔΩΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις αιτήσεις είτε από τη γραμματεία του (Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00), είτε από το ανανεωμένο site www.dok.gr.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείο Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει για το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και είμαστε έτοιμοι να θέσουμε τις βάσεις για να γίνει η μουσική και ο πολιτισμός πολύτιμοι σύντροφοι στην πρωτόγνωρη εποχή μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας.

Στο ανανεωμένο site του Ωδείου www.dok.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και τις αιτήσεις εγγραφής που απαιτούνται, ενώ η διοίκηση και το διοικητικό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν όποιες διευκρινίσεις χρειάζονται για τους νέους και παλαιούς σπουδαστές του.

Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας από 1 Σεπτεμβρίου:
Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00

Σας περιμένουμε»!