Φραγκούλης-Μαρινέλλα στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα-Η ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου μουσικού γεγονότος και η κοινωνική του διάσταση

Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων.

Πρόκειται για τη συναυλία της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αναδεικνύει την ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων εντός και εκτός Ελλάδος. Η μουσική εκδήλωση της 19ης Ιουλίου με τη συμμετοχή της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη, αλλά και η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα στην περιοχή μας αποτελούν για τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων σημαντικές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη των επαγγελματιών-μελών μας. Επισυνάπτουμε την ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του Συλλόγου Θυάτειρα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή του στο εγχείρημα», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

*Φωτογραφία: NDP Photo Agency-Έλλη Πουπουλίδου