Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Στήριξη 60.000 ευρώ στα ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Κομοτηνής

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τους προέδρους των δύο ΔΗΠΕΘΕ καθώς και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Η στήριξη των δράσεων των ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και Κομοτηνής από την Περιφέρεια ΑΜΘ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τους Προέδρους των ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Σωκράτη Μποζούδη, και Κομοτηνής, Νότη Χαραλαμπίδη και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Εύα Οικονόμου-Βαμβακά.

Ο κ. Μέτιος ενημερώθηκε για τις δράσεις που προγραμματίζουν τα δύο ΔΗΠΕΘΕ το επόμενο διάστημα και ανέφερε ότι ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τα πολιτιστικά δρώμενα τόσο στους Δήμους Καβάλας και Κομοτηνής όσο και ευρύτερα.

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, των Δήμων Καβάλας και Κομοτηνής και της Περιφέρειας ΑΜΘ για τις δράσεις των δύο ΔΗΠΕΘΕ, ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα ενισχύσει τις δράσεις των δύο Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων με 60.000 € από πόρους του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ).