MAESTRO 2: Ένας Καβαλιώτης σκηνοθέτης στα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τον «δικός μας» Θάνο Τσίγκα εμπιστεύτηκε ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς που προβάλλεται στο NETFLIX για μια σειρά από πλάνα που πρόκειται να συμπεριληφθούν στα νέα επεισόδια

Τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο τόσο τα ΜΜΕ όσο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης «πλημμύρισαν» με «αποκλειστικά πλάνα» από τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του MAESTRO, της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβάλλεται στο δίκτυο του NETFLIX.

Δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας της πρώτης σεζόν της σειράς, το ενδιαφέρον όλων είναι αυξημένο και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα κλικ από τα γυρίσματα στους Παξούς που μοιράστηκε η παραγωγή έγιναν «ανάρπαστα»!

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, είναι ότι τα γυρίσματα του MAESTRO 2 ξεκίνησαν λίγο πριν στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή μόλις δύο ανθρώπων: του δημιουργού Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Καβαλιώτη σκηνοθέτη Θάνου Τσίγκα!

Το σενάριο του MAESTRO 2 περιλαμβάνει κάποιες σκηνές, οι οποίες διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στην Κέρκυρα και έτσι, ο δημιουργός της σειράς δεν είχε άλλη επιλογή από το να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα αυτά «στο πεδίο» και, μάλιστα, «σε πραγματικό χρόνο».

Έτσι, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεργάστηκε με τον Καβαλιώτη σκηνοθέτη Θάνο Τσίγκα, ο οποίος διαμένει στην Κέρκυρα, και μαζί, οι δυο τους, «τράβηξαν» τα απαραίτητα πλάνα από τα παραδοσιακά μεγαλοβδομαδιάτικα έθιμα της Κέρκυρας, τους «Μπότηδες», τους χαρακτηριστικούς Επιταφίους με τις μπάντες του νησιού κ.ά.

Σε δεύτερο χρόνο, τα πλάνα αυτά πρόκειται να ενσωματωθούν στη «ροή» της σειράς και θα αποτελέσουν μέρος του MAESTRO 2.

Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο Θάνος Τσίγκας είχε εργαστεί «πίσω από τις κάμερες» και για τη χολιγουντιανή παραγωγή του MAMMA MIA 2, το οποίο επίσης γυρίστηκε στην Κέρκυρα.

Στην κεντρική φωτό: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Θάνος Τσίγκας πίσω από παράθυρο κερκυραϊκού σπιτιού, κινηματογραφώντας το έθιμο των «Μπότηδων»