Το συναυλιακό… φαινόμενο ΛΕΞ «βούλιαξε» και την Ξάνθη [φωτογραφίες]

Πήρε... φωτιά το γήπεδο του ΑΟΞ για τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη-Ουρές έξω από τα εκδοτήρια και λεωφορεία από γειτονικές πόλεις για το live

Γέμισε το στάδιο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, το Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και το στάδιο της Παναχαϊκής στην Πάτρα και αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της Ξάνθης.

Μέχρι και λεωφορεία από γειτονικές πόλεις ναυλώθηκαν για τη συναυλία του ΛΕΞ στην πόλη της Θράκης και συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΑΟΞ, το οποίο πήρε… φωτιά από τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής του.

Από νωρίς το απόγευμα δημιουργήθηκαν ουρές από κόσμο, κυρίως νεαρής ηλικίας, έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ για ένα εισιτήριο, για να απολαύσουν από κοντά τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Μάλιστα οι Xanthifans τον καλωσόρισαν και με ένα πανό με σύνθημα «ΛΕΞ καλώς ήρθες στο σπίτι μας. ΑΟΞ 1967», ενώ επέλεξαν και ένα στίχο από τραγούδι του για να τον υποδεχτούν: «…Κάποτε τ’ αφεντικά μας, γελούσανε με τα όνειρά μας. Θυμάσαι που σ’ το ‘πα αδερφούλη; Μια μέρα θα γίνουνε όλα δικά μας».

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του ΛΕΞ στην Ξάνθη

*Photos by Alex Cokka