Η Καβάλα Μπροστά μας προσκαλεί σε μια «Εικαστική Περιπλάνηση»

Έκθεση ζωγραφικής από τη Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης με 60 έργα 21 διακεκριμένων ζωγράφων της περιοχής μας

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Εικαστική Περιπλάνηση 2024”, που θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 19.30», αναφέρει η ανακοίνωση – πρόσκληση της Δημοτικής Παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά του Γιάννη Εριφυλλίδη για την εκδήλωση που διοργανώνει. Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 8 Μαρτίου έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσει το φιλότεχνο κοινό τα έργα διακεκριμένων ζωγράφων της περιοχής μας.

Η έκθεση “Εικαστική Περιπλάνηση 2024” παρουσιάζει μια εκλεκτή συλλογή από περίπου 60 έργα 21 καλλιτεχνών, καλύπτοντας μια ευρεία παλέτα θεμάτων, που αντανακλούν την προσωπική εξέλιξη και την αισθητική των καλλιτεχνών. Κάθε έργο μεταφέρει το δικό του μοναδικό μήνυμα και συναισθήματα, δημιουργώντας έναν διάλογο με τον θεατή.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί και πάρτι νεολαίας, την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 21:00 στον χώρο της έκθεσης, με στόχο να φέρει μαζί τους νέους λάτρεις της τέχνης και της διασκέδασης, δημιουργώντας μια δυναμική και δημιουργική ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει.

Πληροφορίες Εισόδου:
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.
Από 8/3 έως 15/3 11:00–14:00 & 18:00–21:00 (ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο)
Επιμέλεια έκθεσης: Ανθάκης Λόης
Διοργάνωση έκθεσης: δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά»