Θάνατος Κώστα Δασκάλου: Δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή-Το στόμιο του πηγαδιού στο οποίο βρέθηκε ο άτυχος 40χρονος ήταν καλυμμένο από κλαδιά-Από τη νεκροψία-νεκροτομή θα δοθούν οι οριστικές απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του

Στον πατέρα έμελλε να αναγνωρίσει το πτώμα στο πηγάδι στο παλιό στρατόπεδο Κωτσάλου, στην περιοχή Περιγιάλι της Καβάλας [διαβάστε εδώ]. Ο νεκρός ήταν ο γιος του, Κώστας Δασκάλου 40 χρόνων τον οποίο αναζητούσε και η εκπομπή Φως στο τούνελ την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 [διαβάστε εδώ].

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία αργά το απόγευμα και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2020 η νεκροψία-νεκροτομή για να δοθούν οι οριστικές απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Το στόμιο του πηγαδιού ήταν καλυμμένο από κλαδιά, τα οποία με την πτώση του άτυχου άντρα βρέθηκαν σπασμένα, ενώ το πηγάδι βάθους 6 μέτρων βρίσκεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου.

Κάτοικος μάλιστα της περιοχής είχε επισημάνει στο Φως στο τούνελ την παγίδα που υπήρχε εκεί στη γειτονιά τους με τα δεκάδες, αφύλακτα πηγάδια.

Οι έρευνες του Συλλόγου Εφέδρων Καταδρομέων ήταν καθοριστικές. «Χτένισαν» κυριολεκτικά την περιοχή από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης και έφτασαν να εντοπίσουν το πηγάδι που έγινε ο τάφος του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου.

*Πηγή: anikolouli.gr