Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ: Ανεξάρτητος πλέον και ο Χρήστος Γάκης!

Όλα «δείχνουν» ότι η παράταξη της Διοίκησης συσπειρώνει τα στελέχη του χώρου και μεθοδεύει μία ενωτική κάθοδο στις εκλογές υπό τον Χρήστο Μέτιο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 έγινε γνωστό ότι ο εκλεγμένος με την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης περιφερειακός σύμβουλος από την Καβάλα Χρήστος Γάκης κατέθεσε επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο κ. Γάκης είναι το τρίτο στέλεχος της παράταξης Τοψίδη που ανεξαρτητοποιείται μέσα σε λίγο διάστημα, αφού στα τέλη του περασμένου Απριλίου την πόρτα της «εξόδου» από την Περιφερειακή Σύνθεση είχε ανοίξει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος από τη Δράμα Αριστείδης Μωυσιάδης, ενώ λίγους μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2020, το ίδιο είχε πράξει και ο Τζιχάν Ιμάμογλου από τη Ροδόπη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ιμάμογλου είναι πλέον Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια «συμφωνία» για συνεργασία μεταξύ του Χρήστου Γάκη και της Διοίκησης, ωστόσο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η ανεξαρτητοποίησή του είναι «προϊόν» διεργασιών που αναμένεται να εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα.