Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Παναγιωτόπουλος στη Δράμα για τα «Ελευθέρια» της πόλης [φωτογραφίες]

Την 108η επέτειο από την απελευθέρωση της Δράμας τιμούν -για πρώτη φορά στα χρονικά- τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η 108η επέτειος από την απελευθέρωση της Δράμας, αφού το «παρών» στην κορύφωση των εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια» της πόλης έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη Δράμα επίσης βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος ο οποίος και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό.

Στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουλίου 2021 οι επίσημοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου όπου τελέστηκε δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, ενώ ακολούθησε επετειακή ομιλία από τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Μια ώρα αργότερα, οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Άγαλμα της Ελευθερίας της Δράμας. Εκεί, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στην Καβάλα [διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της παρουσίας της ΠτΔ στην πόλη πατώντας εδώ].

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα «Ελευθέρια» της Δράμας: