ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Στην Καβάλα (πιθανότατα) την επόμενη εβδομάδα ο Άλεξ Χαντιτάτζι

Καθημερινές οι επαφές των παραγόντων της ομάδας με τους εκπροσώπους του Καναδοιρανού επιχειρηματία με αντικείμενο την πώληση της ΠΑΕ

Καθημερινές είναι πλέον οι συναντήσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΟΚ με τους εκπροσώπους του Άλεξ Χαντιτάτζι στην Καβάλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την πώληση της ομάδας στον Καναδοιρανό επιχειρηματία.

Και χθες όπως τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται και τις επόμενες, υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα και διάθεση για συνεργασία και τελική συμφωνία και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν αρκετά θέματα και ζητήματα που θα πρέπει να συζητηθούν και να διευκρινιστούν, γι’ αυτό και στην κυριολεξία γίνεται αγώνας δρόμου από όλους τους εμπλεκόμενους.

Κι όλα αυτά εν όψει της πιθανής έλευσης του Χαντιτάτζι στην Καβάλα, ίσως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αυτή τουλάχιστον είναι η πληροφόρηση που υπάρχει μέχρι στιγμής, η οποία όμως αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι βρισκόμαστε προ των πυλών της τελικής συμφωνίας, μιας και ο Καναδοιρανός δεν θα έρθει στην πόλη απλά και μόνο για να την επισκεφτεί..!

Βρέθηκαν οι 6 αναζητούνται οι 9 που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ

Ανεξάρτητα πάντως με την πορεία των επαφών των δύο πλευρών, αποτελεί γενική παραδοχή ότι υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος για να φτάσουμε στο τέλος και ότι αυτές οι συζητήσεις θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα! Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και στον ΑΟΚ κινούνται παράλληλα προκειμένου να προετοιμάσουν την ομάδα για τη Super League 2. Το πρώτο εμπόδιο είναι η εξεύρεση των 150 χιλ. ευρώ για την εγγυητική επιστολή, που με την είσοδο στο «παιχνίδι» του Γιώργου Καλαντζή θεωρείται ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθούν ακόμα 9 παράγοντες και επιχειρηματίες της περιοχής για να βάλουν από 10 χιλ. ευρώ στην ομάδα, πέρα από τους 6 που ήδη υπάρχουν!