Cosmopolis_2021: Οι νέοι καλλιτέχνες ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν…

Experts της Μουσικής Βιομηχανίας από Ιαπωνία, Σουηδία, Ισπανία, Πολωνία και Ελλάδα θα βρεθούν στην Καβάλα για ένα εκτενές Q&A με ντόπιους δημιουργούς - Διαβάστε πώς μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς

Μία νέα ενότητα εισάγει για πρώτη φορά φέτος το φεστιβάλ Cosmopolis διοργανώνοντας για πρώτη φορά το #CosmoMusicHub, ένα ανοιχτό «σεμινάριο»-συζήτηση στην οποία μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν όσοι νέοι καλλιτέχνες το επιθυμούν.

Σημαντικοί και καταξιωμένοι άνθρωποι της παγκόσμιας μουσικής αγοράς θα βρεθούν από τις 26 έως και τις 29 Αυγούστου 2021 -μέρες διεξαγωγής της δεύτερης ενότητας του Cosmopolis #CosmoWorld- στην Καβάλα για να δώσουν τα «φώτα» τους σε νέους δημιουργούς.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα καταθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, ενώ στη συνέχεια θα συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους σε μία συζήτηση μορφήs Q & A [Ερώτηση & Απάντηση].

To CosmoΜusicHub θα προσφέρει την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να γνωρίσουν σε βάθος τη σύγχρονή μουσική πραγματικότητα αλλά και να εξελιχθούν βάση των δεδομένων της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές αλλά και να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής στα αντίστοιχα links που θα βρουν παρακάτω.

Είσοδος Ελεύθερη

Πρόγραμμα #CosmoMusicHub

26.08.2021 – Araceli Tzigane (Ισπανία)
27.08.2021 – Ken Day (Σουηδία)
28.08.2021 – Yoko Nozaki (Τόκιο)
29.08.2021 – Παναγιώτης Κουντούρης (Ελλάδα) & Janusz Prusinowsk (Πολωνία)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Φόρμα συμμετοχής εδώ