Δήμος Παγγαίου: Και επίσημα… πρωτοπόρος με δύο σημεία ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων

Οι σταθμοί εγκαταστάθηκαν στην Ελευθερούπολη και στη Νέα Πέραμο, ενώ το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ακόμη ένας σταθμός φόρτισης στην παραλία Οφρυνίου-Πώς θα γίνεται η χρέωση

Ο Δήμος Παγγαίου είναι και επίσημα πλέον από τους πρώτους Δήμους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος, μετά την εγκατάσταση δύο μηχανισμών φόρτισης στην Ελευθερούπολη και στη Νέα Πέραμο, ενώ το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ακόμη ένας σταθμός φόρτισης στην παραλία Οφρυνίου.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης παρουσίασε για πρώτη φορά τους φορτιστές των οχημάτων, ενημερώνοντας, παράλληλα, ότι οι πολίτες οι οποίοι θα χρησιμοποιούν το σημείο φόρτισης θα μπορούν να αποκτήσουν προπληρωμένες κάρτες από τον Δήμο Παγγαίου, ενώ η χρέωση θα ορίζεται ανάλογα με την κιλοβατώρες οι οποίες καταναλώνονται.

«Ο Δήμος Παγγαίου πρωτοπορεί, εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών και τον σεβασμό στο Περιβάλλον. Επιπλέον, το τουριστικό προϊόν αποκτάει υπεραξία όταν συνοδεύεται και από την παροχή ανάλογων υπηρεσιών. Κοιτάμε τον τόπο μας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον…», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αναστασιάδης.