ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Η FIFA θα αποφασίσει αν θα δοθεί παράταση μεταγραφών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ απέστειλε το αίτημα της ομάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία η οποία αναμένεται να απαντήσει μέσα σε δύο ημέρες

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα αποφασίσει τελικά αν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία μεταγραφών στον ΑΟΚ. Όπως είναι γνωστό η Καβάλας κατέθεσε αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να έχει στη διάθεση της ένα έξτρα χρονικό περιθώριο προκειμένου να προχωρήσει σε μεταγραφές, λόγω των καθυστερήσεων που προέκυψαν από τις αποφάσεις της ΕΕΑ.

Το αίτημα αυτό, μαζί με 5 παρόμοια αιτήματα άλλων ομάδων που ζήτησαν επίσης παράταση, συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα και αποφασίστηκε να μεταβιβαστεί στη FIFA, που θα είναι αυτή που θα κρίνει αν γίνει δεκτό ή όχι. Η πρακτική αυτή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι παράγοντες του ΑΟΚ, είναι συνηθισμένη σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και όπως τονίζεται τη σχετική απόφαση δεν μπορεί να τη λάβει μια Ομοσπονδία από μόνη της. Σε ότι αφορά το χρόνο απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ερώτημα της Ελληνικής, η εμπειρία έχει δείξει ότι θα είναι άμεση πράγμα που σημαίνει ότι σε 2 ημέρες (από τη στιγμή που θα το λάβει) θα έχει ειδοποιήσει αν αυτό θα γίνει δεκτό ή όχι!

Την Πέμπτη στις 12.00 η εκδίκαση της υπόθεσης

Σε ότι αφορά το μέγα θέμα της συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2, αυτό όπως είναι γνωστό θα λυθεί οριστικά και τελεσίδικα στο Συμβούλιο Εφετών που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Στην ίδια συνεδρίαση το Συμβούλιο θα ασχοληθεί και με τις περιπτώσεις της Δόξας Δράμας αλλά και της Ρόδου. Το Νομικό επιτελείο της Καβάλας έχει αποστείλει το υπόμνημα με τις θέσεις του στο Εφετείο και μάλιστα μαζί έχει στείλει και τις απαντήσεις – παρατηρήσεις του επί του υπομνήματος που έχει αποστείλει και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου οι δικαστές να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης και να αποφασίσουν!