Άλεξ Χαντιτάτζι προς ΕΠΟ: Έχουμε υπογράψει με 16 παίκτες, αφήστε μας να παίξουμε

Ο επενδυτής του ΑΟΚ απευθύνει έκκληση να γίνουν δεκτά τα δελτία των παικτών και έτσι να συμμετέχει η ομάδα στη Super League 2

Εκκληση προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθύνει με νέα ανάρτηση του στο instagram ο Άλεξ Χαντιτάτζι προκειμένου να κάνει δεκτά τα δελτία των επαγγελματιών παικτών έτσι ώστε η ομάδα της Καβάλας να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΚ τονίζει ότι η Καβάλα έχει έρθει σε συμφωνία όχι μόνο με 10 παίκτες των οποίων τα δελτία έχουν σταλθεί στην Ομοσπονδία, αλλά 16 και επισημαίνει ότι αν τελικά η ομάδα συμμετέχει στη διοργάνωση, αυτό δε θα είναι καλό μόνο για την ίδια την πόλη της Καβάλας αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο κ. Χαντιτάτζι αναφέρει:  «Η απόφαση της FIFA ήταν ένα καλό νέο για την Καβάλα. Επιβεβαίωσε τη θέση μας ότι η ΕΠΟ έχει τον τελευταίο λόγο και τη δυνατότητα να εγκρίνει την υπογραφή παικτών από την Καβάλα. Ξέρω ότι η ΕΠΟ ανησυχεί για την πολιτική των ομάδων της Super League 1 πρωταθλήματος. Το να επιτρέψουμε στην Καβάλα να υπογράψει αυτούς τους παίκτες και να παίξει στη Super League 2 είναι η σωστή απόφαση για την Πόλη, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έχουμε 16 παίκτες που έχουν υπογράψει και είναι έτοιμοι να παίξουν στην Καβάλα, αφήστε μας να παίξουμε»!