ΑΟ Καβάλα: Αλλάζει ημερομηνία η «πρεμιέρα» των φιλικών προετοιμασίας

Ύστερα από αίτημα του Βύρωνα το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 26/8 στο Κρυονέρι θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/8 στο Βερούλειο – Πρόταση στον επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη

Αλλάζει κατά μια ημέρα, απ’ ότι φαίνεται, η έναρξη της περιόδου των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΑΟΚ, μιας και το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου κόντρα στο Βύρωνα, μετατέθηκε για την επόμενη ημέρα στην έδρα της έτερης ομάδας της Καβάλας που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, δηλαδή στο Βερούλειο. Ο αγώνας αρχικά ορίστηκε για την Παρασκευή λόγω κάποιων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Βύρωνα, οι οποίες όμως «τακτοποιήθηκαν» και έτσι το ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι, ύστερα από αίτημα της νεοφώτιστης στη Γ’ Εθνική ομάδας, θα διεξαχθεί εντός της πόλης της Καβάλας και αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος!

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του ΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο Κρυονέρι με καθημερινές προπονήσεις που γίνονται κάθε απόγευμα. Στις τελευταίες συμμετέχει και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Γιώργος Ρουμπιές. Οι επαφές με ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους τους είναι επίσης καθημερινές σε ότι έχει να κάνει με το συγκρότηση του ρόστερ. Η Καβάλα έχει καλό όνομα στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που συνεργάζεται γι’ αυτό και οι επαφές αυτές είναι πιο… εύκολες! Στην ομάδα όμως κυρίως λόγω του περιορισμένου μπάτζετ, δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά χρήματα στους «στόχους». Αυτά που θα συμφωνηθούν όμως θα δοθούν, κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους βρισκόταν και στην περσινή ομάδα της Καβάλας.

Πρόταση στον Νίκο Σαμπανίδη

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο Νίκος Σαμπανίδης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Ξανθιώτη επιθετικό, που ήταν στο ρόστερ των “γαλάζιων” πέρυσι, από το Γενάρη στη Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας ενεργό ρόλο, με 3 γκολ σε 22 εμφανίσεις και περιμένει την απάντηση του. Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει σε ομάδα της Λίγκας 2, αλλά αν αυτό δε συμβεί αναμένεται να απαντήσει θετικά στον ΑΟΚ. Ο 24χρονος στράικερ, ύψους 1.87, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Δόξα Δράμας (42 παρουσίες και 4 γκολ σε μια τριετία) και Αιγάλεω.