Medousa Pub: Μια αυθεντική pub ροκάρει και παίζει… μπάλα στην καρδιά της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ένα διαρκές «φεστιβάλ» μπύρας, επιλεγμένων πιάτων και ποδοσφαίρου -και όχι μόνον- στον Άγιο Νικόλαο, με την «υπογραφή» του Μιχάλη Τικόπουλου και της Ταμάρα Ναζλουιάν

Μαζί με το Μουντιάλ, «ήρθε» και ένας νέος χώρος στην καρδιά της Καβάλας για να… παίξει μπάλα, να ροκάρει και να προσφέρει και τα ανάλογα… συνοδευτικά στους απανταχού λάτρεις του τριπτύχου ροκ, ποδόσφαιρο -και όχι μόνον- και καλό φαγητό.

Και το όνομα αυτού… Medousa Pub, με την «υπογραφή» του Καβαλιώτη δικηγόρου, Μιχάλη Τικόπουλου και της Ταμάρα Ναζλουιάν με «έδρα» την οδό του Αγίου Νικολάου 10, στο «γήπεδο» του παλιού ΜΑΟ.

Ένας καλαίσθητος χώρος με «ταυτότητα», με τη μεγάλη ποικιλία από μπύρες να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και απόλαυσης και να αναδεικνύεται… πρώτος σκόρερ σε ένα μεγάλο «γήπεδο», μια διόλου ευκαταφρόνητων διαστάσεων μπάρα.

Άξιοι «συμπαίκτες» το καλό φαγητό και οι ποικιλίες, όπου ξεχωρίζει αυτή των λουκάνικων, ενώ όπως αρμόζει σε μια αυθεντική pub, τηλεοράσεις «παίζουν» ποδόσφαιρο και δη Μουντιάλ, ενώ μετά τη λήξη του θα συνεχίσουν να προβάλουν μουσικά βίντεο, αλλά και οτιδήποτε προς τέρψιν κάθε αθλόφιλου και μουσικόφιλου.

Και μέσα σε όλα αυτά ο… ύμνος της παραπάνω «ομάδας» δε θα μπορούσε να είναι άλλος από ροκ μουσική, συνθέτοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αντίστοιχους χώρους του εξωτερικού.

Δείτε φωτογραφίες από τη Medousa Pub