Καβάλα: Έδεσε στο αυτοκίνητο παιχνίδι σε παιδική χαρά και το ξήλωσε

Βανδαλισμός σε άλλο... level στο Παληό-Ζημιές προξένησαν άγνωστοι και στην προσφάτως ανακαινισμένη πλατεία του Αμυγδαλεώνα-Βανδαλισμοί και σύριγγες σε αυλές σχολείων

Σε άλλο… επίπεδο έφτασαν κάποιοι το θέμα των βανδαλισμών. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου από το Δημαρχείο ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, Μάκης Χαραλαμπίδης, άγνωστος ή άγνωστοι έφτασαν στο σημείο να δέσουν στο αυτοκίνητο ένα παιχνίδι σε παιδική χαρά στο Παληό και να το ξηλώσει.

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν είναι λίγες και οι ζημιές τις οποίες προκαλούν άγνωστοι κατά τις βραδινές ώρες σε σχολικές μονάδες και δη στις αυλές, όπου σε κάποιες από αυτές έχουν βρεθεί και σύριγγες.

«Δεν εκτιμούμε ό,τι είναι δημόσιο. Θεωρούμε ότι το κράτος είναι απρόσωπο. Δεν είναι όμως έτσι. Για να μπορέσει ο Δήμος να τα φτιάξει όλα αυτά, πρέπει να κόψει από αλλού χρήματα», τόνισε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι και στην εσχάτως ανακαινισμένη πλατεία του Αμυγδαλεώνα, λίγες μέρες μετά τα εγκαίνιά της, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές.