Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας: Εμφατική νίκη για την Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων [αποτελέσματα]

Η παράταξη με επικεφαλής τον Γιάννη Κελγιώργη κατέλαβε 11 από τις 13 έδρες-Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των εμπόρων της Καβάλας στην εκλογική διαδικασία-Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 η διήμερη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Η Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με το εμφατικό ποσοστό του 83,2%, καταλαμβάνοντας τις 11 από τις 13 έδρες στη Διοίκηση, ενώ ικανοποιητική κρίνεται και η συμμετοχή των εμπόρων της Καβάλας στην εκλογική διαδικασία, καθώς ψήφισαν 615 μέλη του Συλλόγου, με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 571.

«Ψήφισε το 86% των μελών μας, ένας αριθμός ρεκόρ και τους ευχαριστώ που προσήλθαν στις κάλπες, ενώ ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, προτάσσοντας τη συνεργασία, όπως είναι και το όνομα της παράταξής μας, για το καλό του εμπορικού κόσμου, για την ανάπτυξη της Καβάλας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά από όσα έχουμε θέσει ως στόχους», δήλωσε στο KAVALAPOST ο επικεφαλής της Ενωτικής Συνεργασίας Εμπόρων Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης.

Τα αποτελέσματα

  • Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας με επικεφαλής τον Γιάννη Κελγιώργη: 475 ψήφοι-Ποσοστό 83,2 %
  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κοντογεωργίου: 96 ψήφοι-Ποσοστό 16,8 %

Η κατανομή εδρών

  • 11 έδρες για την Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας
  • 2 έδρες για την Αγωνιστική Συσπείρωση