Άρης Πηγών: Χέρι-χέρι με τον Στέλιο Ιγνατιάδη και τη νέα χρονιά

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ

Με τον Στέλιο Ιγνατιάδη θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ ο Άρης Πηγών. Η διοίκηση των «κιτρίνων» ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Καβαλιώτη προπονητή επισημαίνοντας ότι και την επόμενη χρονιά ο στόχος της θα είναι ο ίδιος, δηλαδή ο πρωταθλητισμός.

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει σχετικά:

«Νέα σεζόν ίδιοι στόχοι. Ο σχεδιασμός ξεκινά αρχής γενομένης από την θέση του προπονητή! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Καβαλιώτη coach Στέλιο Ιγνατιάδη»!

Ίδιος πρόεδρος, νέο ΔΣ

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/6 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση μελών με παρουσία πολλών φίλων της ομάδας. Έγινε ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από τα μέλη του ΔΣ και επιθυμία όλων ήταν η ομάδα για την νέα σεζόν να ξανά πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Καβάλας.

Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ δεν θα γίνουν φέτος μιας και η θητεία του Διοικητικού είναι για 3 χρόνια βάσει του νέου καταστατικού μας. Το ευχάριστο για τον Άρη Πηγών είναι ότι το υπάρχον 9μελές ΔΣ με Πρόεδρο τον Πέτρο Γιαντσελίδη θα πλαισιώνεται από οκτώ νέα μέλη που θα έχουν ενεργό ρόλο στην διοίκηση,

Αυτοί είναι:
1) Κουζούτης Σπυρίδων (συνδετικός κρίκος ενίσχυσης παλαιών διοικήσεων στην τωρινή).
2) Αρχοντίτσης Γεώργιος (υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος).
3) Κουτρουλός Πέτρος (υπεύθυνος εκδηλώσεων-δράσεων).
4) Σιδεράς Ζήσης (μέλος δράσεων).
5) Λεοντής Μιχαήλ (μέλος δράσεων).
6) Γαλαζούλας Κωνσταντίνος (υπεύθυνος οργάνωσης υποστηρικτών).
7) Κουτρουλός Χρηστός (υπεύθυνος οργάνωσης υποστηρικτών).
8) Θανάσης Κομνηνός (υπεύθυνος κατασκευών αθλητικών εγκαταστάσεων).
«Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στην οικογένεια μας και όλοι μαζί σαν γροθιά ξεκινάμε τον σχεδιασμό» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.