Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας: 108 νοσηλευτές στην ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση ελκών εκ πιέσεως

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με τους νοσηλευτές να εκπαιδεύονται on the spot στη σταδιοποίηση ελκών κατά ΝPUAP και στη χρήση των αλγόριθμων πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου

EBNΗ νοσηλευτική υπηρεσία σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης διοργάνωσαν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση ελκών εκ πιέσεως».

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι κ.κ. Μητσκοπούλου Ροδούλα, RN, MSc ©, Ελεσνίτσαλης Γεώργιος, RN, B. Hum.Sc, MSc, PhD, Προϊστάμενος, ΜΕΘ Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, Φόρογλου Περικλής, Αν. Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής  ΑΠΘ,  Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

Το άρτια δομημένο επιστημονικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την ορθή διοργάνωση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, οι οποίοι ήταν στο σύνολο 108 νοσηλευτές του Γ.Ν. Καβάλας. Αρχικά, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το θεωρητικό πλαίσιο και ακολούθως, εκπαιδεύτηκαν on the spot στη σταδιοποίηση ελκών κατά ΝPUAP και στη χρήση των αλγόριθμων πρόληψης και αντιμετώπισης των ελκών εκ πιέσεως.

«Ευχαριστούμε θερμά το ΓΝΘ Παπαγεωργίου για την άριστη συνεργασία, τη Διοίκηση του ΓΝ Καβάλας, τον Άγγελό Βάρναλη, προϊστάμενο Τεχνολογίας τροφίμων για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξη κατά τη διοργάνωση. Τέλος, ευχαριστούμε τους φούρνους Φελλαχίδη για την ευγενική τους χορηγία με αρτοσκευάσματα» αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.