Voyager of the Seas: Η Καβάλα θα υποδεχτεί φέτος το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα έχει καταπλεύσει ποτέ στο λιμάνι [βίντεο]

Το θηριώδες πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει τρεις φορές στο «Απόστολος Παύλος». Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4.000 επιβάτες και διαθέτει μέχρι και... γήπεδο μπάσκετ: «Ξεναγηθείτε» στο πλοίο

Ένα ρεκόρ αναμένεται να καταγραφεί φέτος στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», καθώς αναμένεται να καταπλεύσει το θηριώδες κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean Cruises (η οποία διαθέτει στον στόλο της και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Symphony of the Seas).

Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στις 18 και στις 25 Ιουνίου και στις 20 Αυγούστου 2024, ενώ λόγω μεγέθους θα παραμείνει αρόδο έξω από το λιμάνι, με τους επιβάτες να μεταφέρονται στην πόλη με μικρές βάρκες (λάντζες).

Το μήκους 311 μέτρων πλοίο ναυπηγήθηκε το 1998 και κόστισε 650 εκ. δολάρια. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι 4.000 επιβάτες και 1.200 μέλη πληρώματος, ενώ διαθέτει από θέατρο και κινηματογράφο μέχρι πίστα αναρρίχησης και… γήπεδο μπάσκετ.

«Ξεναγηθείτε» στο πλοίο μέσα από το παρακάτω βίντεο