Τροχαίο δυστύχημα στο Παλαιοχώρι: Χωρίς δίπλωμα ο πατέρας του 3χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του!

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν – Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η μητέρα που είχε το παιδί στην αγκαλιά της στο μπροστινό κάθισμα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίο δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 11 Απριλίου 2026 στην Εθνική Οδό Καβάλας-Σερρών, στο ύψος του Παλαιοχωρίου, από το οποίο έχασε τη ζωή σε ένα παιδί 3 ετών, όταν ένα ταξί και ένα επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μία τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Το 3χρονο παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου έγινε μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς, αλλά χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, το παιδί ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του, στο μπροστινό κάθισμα! Η γυναίκα, την οποία απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, χειρουργήθηκε, σοβαρά τραυματισμένη, και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης, το αγοράκι ηλικίας 10 ετών φέρει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και διακομίστηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ η κατάσταση της υγείας του πατέρα, ο οποίος οδηγούσε το όχημα, δεν εμπνέει προς το παρόν κάποια ανησυχία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν, ο 28χρονος πατέρας των δύο παιδιών που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα

«Την 11-4-2026 και 12:48΄, στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης – Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν  μία 27χρονη ημεδαπή και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ανηλίκου και τον τραυματισμό των υπολοίπων επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας».