Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Λευθέρης Αθανασιάδης» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου 2026 η παρουσίαση των εργασιών που εκπόνησαν νέοι επιστήμονες της Καβάλας για την αξιοποίηση του παλιού υδραγωγείου (αντλιοστάσιο) των Αμισιανών.
Πρόκειται για την πρώτη μέρα της ειδικής ενημερωτικής εκδήλωσης του Δήμου Καβάλας και του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Καβάλας «Φίλιπποι» με προτεινόμενες λύσεις που γεφυρώνουν την ιστορική μνήμη με την ανάπτυξη του τόπου με τίτλο «Διόνυσος και Υδραγωγείο Αμισιανών: Η επόμενη μέρα».

Για την εξασφάλιση των καλύτερων συνθηκών προβολής των εργασιών που αφορούν το κτίριο του Διονύσου, η αντίστοιχη παρουσίαση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου 2026 στις 19:00.

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης.
