Αγάπη μόνο!

Το 64% των Ελλήνων θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες. Εγώ ανήκω στο υπόλοιπο 36% που θέλουν να γίνουν… εφοπλιστές!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


ΗΆννα Διαμαντοπούλου στο twitter: Φιντέλ Κάστρο… καλό ταξίδι και πάρε μαζί σου τις ψευδαισθήσεις και τα υπέροχα ψέματα της νιότης μας. Πάντως, Αννούλα μου, τη δικιά σου νιότη την «πέρασες» ως διορισμένη νομάρχης στην Καστοριά! Και εκεί, χλωμό να «έβαλε το χεράκι» του ο Κάστρο!

Ποιον πήγα και θυμήθηκα λέτε; Τον Σάββα τον Εμινίδη! Μήπως πρέπει να το κοιτάξω;

Και τώρα η είδηση της χρονιάς! Ο Γιάννης Πασχαλίδης εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ!

Πώς και πώς το περίμενα να ξεκινήσουν οι εγγραφές για την Ακαδημία-Δομή Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Τώρα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τι να πρωτοεπιλέξω! Τη διάλεξη Ζώντας στο σήμερα ή την άλλη με θέμα Το σύγχρονο επιχειρείν; Δίλλημα μέγα, αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν και άλλες (ακαδημαϊκές ντε) διαλέξεις με πολύ μεγάλο «βάθος», όπως για παράδειγμα εκείνη που διαπραγματεύεται Πολιτείας θέματα και η άλλη Την ενέργεια στη ζωή μας. Φήμες που ήθελαν να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα και διάλεξη με θέμα Τρία πουλάκια κάθονταν κρίνονται αβάσιμες και υποβολιμαίες!

Ποιο To Be, Or Not To Be! Εμένα άλλο με «τρώει» από τη μέρα που μπήκαν στη ζωή μου αυτές οι… Fortissimo! Να τις ακούω ή να τις… βλέπω;

Το 64% των Ελλήνων θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες. Εγώ ανήκω στο υπόλοιπο 36% που θέλουν να γίνουν… εφοπλιστές!

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο Φιντέλ Κάστρο εκτέλεσε πάνω από 3.000 άτομα! Δηλαδή πόσο πάνω; 3.001; 3.002; 3.003; Όχι, να ξέρω…

Ως αδέσποτος αριστερός αυτοχαρακτηρίστηκε ο Δήμος Βερύκιος! Κάποιος να μαζέψει τις φόλες!

Οι ποιητικές ανησυχίες του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Μητσόπουλου, έτσι όπως τις κατέγραψε στο twitter: Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι… Μ’ αρέσει η αισιοδοξία των νέων.

Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛΛ: Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Φυσικά και μπορεί καλέ! Γιατί, δηλαδή, ένας μαλάκας μπορεί και γίνεται βουλευτής;

Η Κούβα, λέει, ήταν από τους πρώτους προορισμούς για σεξοτουρισμό. Ενώ η Μύκονος για… θρησκευτικό!

Τι κοινό έχει η Marfin με τα Everest πέρα από την ανεπάρκεια στην πυρασφάλεια των κτιρίων τους; Απλά ανήκουν στην ιδιοκτησία της MIG!

Δεν είναι ότι έφαγε «χυλόπιτα» από την γκόμενα, είναι ότι ήταν και Συριζαία! Και κάπως έτσι προέκυψε το λογοτεχνικό έπος του Σταύρου Κωνσταντινίδη Ο έρωτας στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ! Λεπτομέρειες; Το βιβλίο εκδόθηκε από την Athens Voice, παρουσιάστηκε στο προχώ-χίπστερ βιβλιοπωλείο  Free Thinking Zone (ναι, αυτό που είχε οργανώσει την εκδρομή αναψυχής στη… Μακρόνησο) και στο πάνελ της παρουσίασης συμμετείχαν ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Σώτη Τριανταφύλλου και ο Ανδρέας Λοβέρδος! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Η Κούβα του Κάστρο ήταν το καταφύγιο όλων των εξόριστων Λατινικής Αμερικής από τις χουντικές μπανανίες που έστηνε η CIA. Να τα λέμε και αυτά!

Σιγή ασυρμάτου ο σύντροφος Μουρτασάγας. Λέτε να «χτυπήσει» με κανέναν… Καββαδία;

Αυτές τις ποταμίσιες εξυπνάδες σκέφτονται πολύ για να τις γράψουν εκεί στο Protagon;

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έσβησε αθόρυβα ο 24χρονος αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων το 2007. Λίγο που το έψαξα, το προχθεσινό «σβήσιμο» πρέπει να ήταν το όγδοο!

Σταλινική δικτατορία στην Κούβα, Σταλινική δικτατορία στη Βόρεια Κορέα… Κάτι «σταλινικό» για την Κίνα δεν ακούω και σκέφτομαι μπας και οι σύντροφοι εκεί το έριξαν στον… οπορτουνισμό! Τι όχι;

Το σκέφτεστε; Γίνεται κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Αυτός που όταν κάποτε τον πέταξαν γιαούρτια, πήγε και λούφαξε πίσω από τη γυναίκα του!

Επιγραφή σε κυλιόμενες σκάλες: ΔΕΞΙΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Γάμησα εγώ επικοινωνιολόγους!