Ταύτιση απόψεων

Εφιάλτης κι αυτός! Παραμονή Χριστουγέννων με τον… Γιώργο Κατσαρό (και το… σαξόφωνό του)!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Αυτός ο Γιάννης ο Λοβέρδος, ο δημοσιογράφος που την «πέφτει» συνέχεια στους… κρατικοδίαιτους, είναι ο ίδιος που αμείβονταν από τον Αθήνα 9.84 με 2.341 ευρώ τον μήνα και με άλλα 1.260 ευρώ η σύζυγός του; Ρωτάω απλά…

Κατά την Ελεύθερη Ώρα, το τιμόνι της Ελλάδος το κρατάει η Παναγία! Προφανώς η… νταλικέρισσα!

Ναι, ο Τραμπ έκανε πρόταση στον Συλβέστερ Σταλόνε να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού των ΗΠΑ. Όλα βαίνουν… καλλιτεχνικώς!

Σχόλιο του Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα: Δεν είναι καλά σημάδια αυτά! Σκέψη τιτάνα!

Δηλαδή, ρε σύντροφοι, όλοι εμείς που κατεβαίναμε στους δρόμους απαιτώντας την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, το κάναμε για να «τρώμε στη μάπα» τον Γιώργο Μίχο και τον Άρη Γάτα; Για να μην πω και για τα άλλα τεφαρίκια της Αθλητικής Κυριακής!

Βαγγέλης Παππάς: Στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε πολλούς που κάνουν τουρισμό. Και πού είναι το κακό, Βαγγέλη μου; Σκέφτεσαι να τον καθιερώσουμε και ως… θεματικό;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικός και νόμιμος ο περιορισμός εισόδου των ελαφρώς παχύσαρκων στις γραμματείες των Στρατοδικείων και αποδέχθηκε τον αποκλεισμό υποψηφίας του σχετικού διαγωνισμού πρόσληψης γραμματέων, η οποία είχε βάρος 82 κιλά! Προφανώς εκτίμησαν ότι οι γραμματείς εκτελούν και χρέη… κομάντο!

Κατά τα άλλα, το Συμβούλιο της Επικρατείας «πάγωσε» προσωρινά την ηλεκτρονική κατάθεση του Πόθεν Έσχες των δικαστών! Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

Η Περιφέρεια θα δαπανήσει 850.000 ευρώ για δράσεις που θα αφορούν στην τουριστική προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Πετσετάκια, που θα έλεγε και ο αοιδός!

Το καλύτερο όμως «κρύβεται» στον τίτλο του προγράμματος! Τουριστικός Προορισμός Αριστείας! Μήπως… μεγαλοϊδεατισμού;

Η μεγάλη πλάκα (ή κοροϊδία;) είναι που τα 150.000 θα δοθούν για την… ανάδειξη, λειτουργία, αξιοποίηση και συντήρηση του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής, άλλως και Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής! Για το… ανύπαρκτο, 150.000 ευρώ!

Ευρωκοινοβούλιο Νέων! Και ’γω που νόμιζα ότι οι μαλακίες του είδους τελειώνουν στη Βουλή των Εφήβων!

Σάββας Κωφίδης: Τα πλούτη η δόξα και οι ηδονές – πάθη που συνάντησα πολύ νωρίς, στα χρόνια της νιότης μου –  προσπάθησαν να κυριεύσουν τη ζωή μου και να σκοτώσουν τις ιδέες μου, μα δεν τα κατάφεραν… Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής, δεν έγινα ο ίδιος τέρας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη μου. Πολύ νωρίς, στα χρόνια της εφηβείας μου, οι ιδέες μου συναντήθηκαν και ταυτίστηκαν με τις ιδέες των Μπακούνιν, Μαλατέστα, Κροπότκιν, Προυντόν, αλλά και των Χέγκελ, Μαρξ… Παικταρά μου!!!

Έχει και τα καλά της η κρίση. Ένα από αυτά είναι ότι μειώθηκε ο εορταστικός στολισμός και ο φωτισμός των σπιτιών κατά τη διάρκεια των εορτών. Μέχρι που την… ευγνωμονώ! Την κρίση…

Απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προτεραιότητες του νομού Αιτωλοακαρνανίας: τώρα προτεραιότητες, εγώ δεν βλέπω και πολλές προτεραιότητες που έχει η περιοχή, έχει πολλές φυσικές ομορφιές αλλά είναι ανεκμετάλλευτες… Τον βλέπω για πρόεδρο του… Εδεσσαϊκού!

Εορταστικά προγράμματα τοπικών καναλιών! Μπροστά τους αυτά του Χαρδαβέλα μοιάζουν… Μέγαρο Μουσικής!

Στην Καθολική εκκλησία της Μυτιλήνης, Αφρικανοί πρόσφυγες έψαλαν τους ύμνους των Χριστουγέννων. Στις αντίστοιχες των Ορθοδόξων, όλα κύλησαν… καθαρόαιμα!

Εφιάλτης κι αυτός! Παραμονή Χριστουγέννων με τον… Γιώργο Κατσαρό (και το… σαξόφωνό του)!

Το ημερολόγιο της Αυγής είναι, λέει, αφιερωμένο στην Οκτωβριανή Επανάσταση! Έχουν χιούμορ τελικά οι σύντροφοι!

Ναι ρε, Πάολα!