Γιεεεεςςςςςςςςς!!!

Πατέρας στα 73 του ο Μικ Τζάγκερ! Αρχαίο… σπέρμα, αθάνατο!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Τι έγινε, λεβέντες μου εκεί στο Βήμα; Το (ο Θεός να το κάνει) ρεπορτάζ που είχατε παρουσιάσει τον Μάρτιο του ’15 για τις δήθεν προμήθειες που έπαιρνε ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν… μούφα; Εκφράζουμε τη λύπη μας τώρα; Κοτούλες;

Ένα μόνο τώρα: μην κάνει πίσω «λόγω δικαίωσης» ο Κατρούγκαλος και δεν απαιτήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό από τα 10.000 ευρώ που είπε ότι θα διεκδικήσει δικαστικά από αυτόν τον αλητήριο τον Χιώτη! Ούτε ένα! Κι επειδή τα χρήματα προβλέπεται να πάνε στο ΚΕΘΕΑ, δεν επιτρέπεται κανένας συμβιβασμός. Μα ΚΑΝΕΝΑΣ όμως!

Χρόνια στο κουρμπέτι, διάγγελμα για παροχές, πρώτη φορά!

Αυτός ο πολιτισμός στην Ονειρούπολη της Δράμας, είναι ο πολιτισμός της Νέας Δημοκρατίας! Και τέλος! Από Στικούδη και πάνω!

Φάνης Γκερλεκτσής και Ηλίας Ιωαννίδης μαζί σε εκδήλωση! Πυρίκαυστα πράγματα!

Κεντρικό σύνθημα στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ: Χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή! Οι δήμαρχοι, ρε! Η καραβλαχιά του Πατούλη θα χτίσει την Ελλάδα! Όρτσα!

Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ: Θεωρώ ότι τα δημοψηφίσματα διχάζουν τον λαό και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο πράγμα! Εγώ πάντως τη θυμάμαι την Ντόρα να ζητάει κάποιο δημοψήφισμα τότε που ήταν αρχηγός κόμματος! Και φτου να μην αβασκαθώ, από μνήμη… τούρμπο!

«Κλείδωσε»! Ο Ρουβάς κατεβαίνει στην Κέρκυρα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία! Και ’γω που νόμιζα ότι δεν υπάρχει πιο κάτω από την… Γκερέκου!

Με την ευκαιρία, να θυμίσω και τη μοναδική πολιτική δήλωση του Sakis: Δεν με ενόχλησε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Όλα καλάααα, αααα, ααααα…

Κυβέρνηση εθνικής σοβαρότητας προτείνει ο Γρηγόρης Ψαριανός! Γελάει και η… σοβαρότητα!

Σαν να έδειχνε ανοχή και κατανόηση στην ιδέα «δημιουργίας ομάδων περιφρούρησης στις γειτονιές» το σχόλιο που γράφτηκε πριν από μέρες εδώ στη Νέα Εγνατία. Λίγη περισσότερη προσοχή ίσως;

Τέλος με Μουρτασάγα! Ψάχνω αντικαταστάτη…

Πατέρας στα 73 του ο Μικ Τζάγκερ! Αρχαίο… σπέρμα, αθάνατο!

Η Λεπέν δήλωσε πως αν εκλεγεί θα απαγορεύσει στα παιδιά των παράτυπων μεταναστών να φοιτούν δωρεάν στα δημόσια σχολεία. Πάλι καλά να λέτε! Θα μπορούσε να τα απαγορεύσει και να κυκλοφορούν…

Τώρα μόλις μαθαίνω από την εκπομπή του Αρναούτογλου ότι ο κομμουνισμός κατέστρεψε το… γκλάμουρ!

Ο Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής αποκαλεί τον Τσακαλώτο «μαντάμ»! Στο προεδρείο εκείνη την ώρα ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος έμεινε… Παυλόπουλος!

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης δηλώνει ότι τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού! Θα του διέφυγε μάλλον τι έγραφε κάποτε η εφημερίδα του κόμματός του για κάτι περί… ευγονικής και ελαττωματικών υπάρξεων!

Είδα τώρα το κέρινο ομοίωμα του Καβάφη και το μυαλό μου πήγε στους στίχους από τα Κεριά: Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω…

Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα παθητικού καπνίσματος η Ελλάδα! Έλα! Μόνο του καπνίσματος; Να το πανηγυρίσουμε, βρε!

Η Καινούργιου αποκάλυψε στο «αέρα» ότι βλέπει… ροζ ταινίες! Τι να πει και σε μας τους… παλιούς!

Liberal.gr! Μπροστά του το Protagon είναι… Indymedia!

Διαβάζω από την Πρωινή: Οι δάσκαλοι συνδικαλιστές που ανήκουν στο ΠΑΜΕ, απορρίπτουν την κριτική ότι το αποτέλεσμα στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς με τον απολογισμό που έκαναν, εκτιμούν ότι απώλεσαν σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές μόνο εννέα ψήφους. Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι η επιτυχία ή η αποτυχία «μετριέται» βάσει του στόχου και όχι με τα… περσινά, ξινά σταφύλια;

Αντιγράφω (και προσυπογράφω) Κοσμά Χαρπαντίδη: Να εφεύρουμε ένα ποινολόγιο για τις κιτς χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και εκδηλώσεις (μα πόσο κακόγουστες μπορεί να είναι;) και να το εφαρμόσουμε στους αυτοδιοικητικούς, που πιστεύουν, ότι μέσα στην κρίση, ο λαός γλέντι και τραγούδια θέλει.

Ο πιτσιρικάς στο The Voice είπε ότι είναι Ρομά και η Παπαρίζου νόμισε πως είναι οπαδός της… Ρόμα! Ανεβαίνει το επίπεδο!

Σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων εμπλέκονται τρεις αστυνομικοί… Σε κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης αναβολικών εμπλέκεται ένας αστυνομικός… Δεν έχουν αφήσει «δουλειά» για «δουλειά»!