Τσιγκολελέτα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης -στα 16 του, παρακαλώ- διετέλεσε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην οργάνωση του Αιγάλεω! Ολοφάνερο το τραύμα!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Και ’κει που άρχισα να ανησυχώ που το τελευταίο 24ωρο δεν είδα δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη… τσουπ, την «πέφτει» στην επικαιρότητα με δήλωση-υποστήριξη μίας πρότασης του Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος (Καλαντζής) την πήρε (έτοιμη) από τον κύριο Ζήση Βαπορίδη! Τρίτος και καταϊδρωμένος ο… φέρελπις.

Πολύ φυσιολογικό που κανένας από τους τοπικούς μας άρχοντες δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του Νικόλαου Ρουδομέτωφ. Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια (και μόνο).

Έκανα το τεστ: Με ποιον ή ποια πολιτικό πρέπει να βγεις ρομαντικό ραντεβού και μου «έπεσε» η … Παπακώστα! Το ειδύλλιο συνεχίζεται.

Ζωή (Κωνσταντοπούλου) κατά ριπάς: Θα κλείσω όλα τα ΜΜΕ και θα κατασχέσω τις περιουσίες όσων μας έβαλαν στα Μνημόνια. Ψύχωση!

Νίκη Κεραμέως, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: το χειρότερο που έγινε στη Σαντορίνη είναι που δεν τελέστηκε η παρέλαση. Για τους προπηλακισμούς των χρυσαυγιτών σε παιδιά, μούγκα!

Απορία: στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ως τι παρευρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων ο Κώστας Παπακοσμάς και η Μαρίνα Φιλιππίδου; Κι άντε ο σύντροφος Κώστας είναι και… ιστορικός. Το Μαρινάκι;

Για να μην ξεχνιόμαστε…

Και μέσα σ’ όλα, να έχεις και τους χρυσαυγίτες να σου λένε ότι, Έλληνες είναι όσοι συμμετέχουν της ημετέρας παιδείας.  

Είμαι ήρωας! Παρακολούθησα ολόκληρο το ντιμπέιτ με τους υποψήφιους της Κεντροαριστεράς!

Και αυτό που τελικά έμαθα ήταν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης -στα 16 του, παρακαλώ- διετέλεσε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην οργάνωση του Αιγάλεω! Ολοφάνερο το τραύμα!

Κωνσταντίνος Ζούλας, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: Αφού οι μαύροι βιώνουν όπως λένε ρατσισμό στην Αμερική, γιατί δεν καθόντουσαν στην Αφρική. Εμ’ ρατσιστής, εμ’ κι ανιστόρητος. Ή αυτά τα δύο πάνε μαζί;

Από τον Οκτώβριο άρχισε να στολίζει για τα Χριστούγεννα το Μαρούσι ο Πατούλης. Του χρόνου το σκέφτεται για Αύγουστο!

Και όπως λέει και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, οι αυξήσεις μισθών επιβαρύνουν την οικονομική ανάπτυξη! Όχι για να ξέρετε…

Σύμφωνα με τον (λέμε τώρα) συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη, ο Ρουβίκωνας είναι η χορτοφαγική εκδοχή της 17 Νοέμβρη! Πολύ νόημα!

Και ’γω χαμένος εντελώς μεταξύ αίτιου και αιτιατού! (Άρπα την, Δοξιάδη).

Πάει και ο Οκτώβρης (γενικώς)

Μόλις πήρα στα χέρια μου το δελτίου Τύπου με τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου και (ως είθισται)… συγκλονίστηκα!

Μέχρι πότε θα πρέπει να απολαμβάνουν οι τουρίστες μας τα βρακιά και τις μπουγάδες των Αιγύπτιων στα ψαροκάικα, αναρωτιέται (εκνευρισμένος) ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Γανίτης από την ιστοσελίδα του Καθημερινού Τύπου. Αυτά σε «καίνε» αν αγαπάς τον τόπο σου.

Όταν στη χώρα η μαλακία έχει αναδειχθεί σε εθνικό σπορ, πολύ λογικό να διοργανώνεται και… Halloween

Ευάγγελος Αντώναρος: Μοναδικό chili crab και γαρίδες wasabi που αλλού; Φυσικά στο ασυναγώνιστο Long Beach στο Dempsey Hill στη Σιγκαπούρη! Κοντινά πράγματα!

Στην υψικάμινο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς στην Κοζάνη καταστράφηκαν 650 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Τι εισπνέουμε Θεέ μου!

Ο όσιος Παΐσιος αναμένεται να ανακηρυχθεί προστάτης του Στρατιωτικού Σώματος των Διαβιβάσεων. Άντε να ξαναγυρίσουμε στα… περιστέρια!

Πού πας με αυτό το μαλλί, βρε Πουτζδεμόν!

Πείραξε κάποιους που ο Μπογδάνος θεωρεί την αφεντιά του δημοσιογράφο, ξεχνώντας ότι πριν μερικά χρόνια τη θεωρούσε και… ποιητή!

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Το Ουζμπεκιστάν, μεγάλη μουσουλμανική χώρα, έχει τσακίσει την ισλαμική τρομοκρατία. Οι Τζιχαντιστές βρίσκουν καταφύγιο στην αφελή Δύση. Που σημαίνει, όλα εκείνα που «ήθελαν» το Ουζμπεκιστάν να είναι το φυτώριο της ισλαμικής τρομοκρατίας… διαδώσεις!

Για να είμαι ειλικρινής, ουδόλως με πείραξε το υψωμένο δάχτυλο της κυρίας Σταμάτη. Δοκίμασα χειρότερα τα τελευταία τριάντα χρόνια, οπότε το δικό της… σοφτ!

Την πέτρα στο σπίτι του μικρού Αμίρ δεν την πέταξαν μόνο οι χρυσαυγίτες. Την πέταξε και ο διευθυντής του σχολείου που δεν του επέτρεψε να γίνει σημαιοφόρος, την πέταξαν και όλοι εκείνοι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που συμφώνησαν μαζί του.

Για ανομία επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ. «Ξεχνώντας» προφανώς τι έλεγε πριν χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς (Οι μετανάστες έχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία και οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν. Αυτό τέλος!) και τι ρωτούσε να μάθει ο Άδωνις από το βήμα της Βουλής (Πόσα χρήματα κοστίζει η σωτηρία των λαθρομεταναστών στο ελληνικό δημόσιο).

Επειδή εγώ δεν ξέρω κανέναν καμένο από τον Ρουβίκωνα, μπορεί να μου πει η κυρία Σπυράκη από πού της προέκυψε η… ατάκα;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Στο ερώτημα «μεταρρύθμιση ή επανάσταση», εμείς απαντάμε επανάσταση! Συμβολικά μιλώντας.

Πιο ντεκαβλέ από τη γυναίκα επιχειρηματία, δεν…

Να φοβάσαι να βγεις από τα Εξάρχεια μην πέσεις σε κάνα δολοφόνο της Energa. Γαμάτο!

Και όπως (σοφά) έλεγε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος: Οι μεν της καταστάσεως οι δε της αντιστάσεως.

Επίλογος με την Αγλαΐα Παππά. Μ ο ν α δ ι κ ή !