Μέρισμα

ΚΑΙ «θεομηνία» ΚΑΙ «ο Θεός να βάλει το χέρι του»! Ολίγον... μπέρδεμα;


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Αναφορά στα μικρά ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ έκανε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στη Βουλή, με εξαιρετικό στυλ… αγανάκτησης! Λογικό δεν είναι, κούκλα μου; Με τόσο σανό που ταΐζατε τον κόσμο σαράντα χρόνια τώρα, ποιος θα καθίσει να δει Παρασκήνιο, Μονόγραμμα, ταινίες χωρίς σκοτωμούς και υπερ-ήρωες, εκπομπές για τα εικαστικά, για τη λογοτεχνία, για την όπερα, για την τζαζ…

Ποιοι άραγε είχαν τη φαεινή ιδεά να κρεμάσουν αυτό το αεροπανό με το οποίο (και καλά) χαιρετίζουμε ως πόλη τον νέο Μητροπολίτη; Όχι ότι δεν πάει ο νους μου, άλλα το θέλω σε κάτι πιο… επίσημο!

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης, δέχτηκα αίτημα φιλίας από τον Σταύρο Θεοδωράκη! Συμπονώ και αποδέχομαι.

Αύξηση κατά 35% της σεξουαλικής δραστηριότητας των Ελλήνων διαπιστώνει έρευνα της Ουρολογικής Εταιρείας. Ά ρε, Αλέξη, είχες δεν είχες μας… φούντωσες!

Και μιας και τον ανέφερα: να το δώσεις το «κοινωνικό μέρισμα», Αλέξη μου, αλλά μη μας το κάνεις και… διάγγελμα!

Ζούγκλα, Tilestwra και Μακελειό τα τρία πρώτα «ειδησεογραφικά» σάιτ στην Ελλάδα! Δεν σωνόμαστε με τίποτα!

Κοντά 750.000 χορήγησε το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Μητρόπολη Καισαριανής με τον σεβαστό Μητροπολίτη της να τυγχάνει μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου! «Χριστιανικές» δουλειές!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων λέμε…

Κατά 87% αυξήθηκε η παραγωγή οπίου στο Αφγανιστάν το 2017 σε σχέση με πέρυσι. Ποιοι είπαμε είχαν επέμβει στρατιωτικά;

Από τις ευχάριστες (και αισιόδοξες) ειδήσεις των ημερών: Για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους δικάζεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ο ρεπόρτερ Μιχάλης Τεζάρης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: φτάσαμε ΑΙΣΙΩΣ τους 13 νεκρούς…

ΚΑΙ «θεομηνία» ΚΑΙ «ο Θεός να βάλει το χέρι του»! Ολίγον… μπέρδεμα;

Τα «εθνικά πένθη» είναι το συγχωροχάρτι στους εργολάβους, στους πολεοδόμους, στους δημάρχους και σε όλους όσους εμπλέκονται στο χωροταξικό, οικιστικό και περιβαλλοντικό έγκλημα της χώρας. Αυτό!

Αντιγράφω μέρος του ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της Πρωινής το οποίο «κοσμείται» με τη φωτογραφία του Αρτέμη Σώρρα και με τίτλο, «Έφοδος» της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στην ΚαβάλαΣύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν λεπτομέρειες η Αντιτρομοκρατική έδρασε αιφνιδιαστικά αλλά και διακριτικά. Λέγεται ότι δεν κατάλαβαν το παραμικρό ακόμη και οι γείτονες του πολίτη, το σπίτι του οποίου ερευνήθηκε. Αμέσως μετά το προσωπικό της Αντιτρομοκρατικής αποχώρησε επιστρέφοντας στην Αθήνα… Σημειώνω το «διακριτικά» και αναλογίζομαι κάτι άλλες «διακριτικότητες» σε σπίτια αναρχικών, άμα τι και… Παστίτσιων!

Θέλωωωωωωω

Καλά ε, πεθαίνω να βλέπω Γιάννη Κομνηνό θυμωμένο on camera! Ρίγος μιλάμε!

Εκείνο το: άμα το δηλώσεις, μπορείς να το σώσεις, σας λέει κάτι;

Αυτά να νανοβιονικά γιλέκα που πουλούσε ο Άδωνις στην εκπομπή του δεν είναι τίποτε μπροστά στη θρυλική συσκευή που αποτοξίνωνε… τσιγάρα!

Υπάρχει υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας που ανάμεσα στα προσόντα του βιογραφικού του, αναφέρεται και η… αγάπη του στην Ιστορία!

Ε όχι, ρε γαμώτο! Αναβλήθηκε η εκπομπή του Λιάγκα και δεν θα δω τον Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο! Παλιόκαιρος (που θα έλεγε και ο Πασχάλης Τερζής).

Έκανα το τεστ: Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο ιδανικός άντρας και μου έβγαλε… Παρθένος! Το έχω!

ΚΑΙ ο Αλαφούζος στα Paradise Papers; ΚΑΙ μέλη της οικογενείας Βαρδινογιάννη; Δεν με κρατάνε τα σύννεφα!

Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποιοι δημοσιογράφοι που σήμερα «κλαίνε και σπαράζουν» για το κακό που βρήκε τη Μάνδρα, αύριο θα ζητάνε επιτακτικά να μπαζωθούν τα ρέματα στις Σκουριές από την Ελντοράντο;

Θυμάστε εκείνο το ντου των αποστράτων το 2011 στο Πεντάγωνο; Θυμίστε μου και τι κυβέρνηση είχαμε…

Μη χάσετε την έκθεση με τα εξαίσια (και ποιητικά) κολάζ της Ελίνας Τραϊφόρου στη Οικία του Μωχάμετ Άλι. Σπαρακτικά γενναία μέσα στη λιτή τους ευρυχωρία.

Οκέι, υπάρχουν ομάδες που αντιπαθείς σφόδρα. Τον ΑΠΟΕΛ όμως τον σιχαίνεσαι.

Αυτό όμως το… προσκυνάς!