Στα κόκκινα

Πρόσωπο «βόμβα» θα είναι –λένε– ο κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία! Κάντε πλάκα ο… Μολότωφ!


 

Toυ Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Σιγά μη δεν «κατέβαιναν» οι Απόστρατοι της Καβάλας στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό. Θα ήταν σαν να έλειπε ο Μάης από τη Σαρακοστή. Ή οι… ΜΑΗδες;

Και πάνω που αναρωτιόμουν πού να έχει χαθεί τελευταία η λατρεία μου ο Μακάριος Λαζαρίδης… τσουφφφφ, χτύπησε! Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση για το Σκοπιανό! Μιλάμε, λύγισα!

Μόνο εμένα ξενερώνουν οι συναντήσεις παλιών συμμαθητών, τα χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων και οι γυναίκες που χορεύουν ζεϊμπέκικο; Όχι, να ξέρω…

Παρών για τον Λεοντή από το ΚΚΕ για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Ντροπή και μόνο ντροπή!

Όλα τα «φρούτα» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης: Μάκης Ψωμιάδης,  Σάββας Καλεντερίδης, Φαήλος Κρανηδιώτης, Φράγκος Φραγκούλης. Γραφικοί, πράκτορες, ακροδεξιοί και πολεμοχαρείς αντάμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του facebook, η σελίδα του KAVALA POST «μετράει» αυτήν τη στιγμή… 9.666 Likes! Βλέπω σε λίγο να μας χτυπάει την πόρτα η Λουκά και ο πατήρ Κλεομένης!

Ιερέας σε πίστα σκυλάδικου, ευλογεί την κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Κομοτηνής.

Θα το πω γιατί δεν κρατιέμαι! Η (λέμε τώρα) δημοσιογράφος Στέλλα Μαρωνίτου σχολιάζει τη συνέντευξη του Μπουτάρη που δόθηκε μέσα σε έναν οίκο ανοχής και μεταξύ άλλων… κουφών, λέει και το εξής… ανίκητο: Τα φάρμακα για την στυτική δυσλειτουργία επηρεάζουν τον εγκέφαλο και δη την υποφύση ως γνωστόν… Μπρός στη στύση, γάμησα εγώ εγκέφαλο, Στέλλα μου!

Συγνώμη και σόρι δηλαδή αλλά είστε σίγουροι ότι αυτός ο (κάτι μεταξύ μπράβου και ιδιοκτήτη σκυλάδικου) Καραπαπάς του Ολυμπιακού κατάλαβε τα όσα περί στεατοπυγικού υποσυστήματος εξέφρασε ο Κώστας Ζουράρις;

Το ότι ο Ζουράρις αναγκάστηκε τελικά να παραιτηθεί για να ικανοποιηθεί το αίτημα του ακροδεξιού Δημήτρη Καμμένου, θετικό δεν το λες. Αφήστε που έτσι δικαιώνονται τα οπαδικά ένστικτα και οι αλητήριοι που τα καλλιεργούν! Και αυτά τα δύο μαζί είναι ήττα για τη Δημοκρατία. Ασχέτως της εκτίμησης που μπορεί να έχει κανείς στον Ζουράρι.

Να δείτε που σε λίγο ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει απευθείας και τις συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων!

Πρόσωπο «βόμβα» θα είναι –λένε– ο κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία! Κάντε πλάκα ο… Μολότωφ!

Το έχω καταλήξει! Αυτός ο Κώστας Μπακογιάννης είναι κρυφοσυριζάκιας! Από την μία υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας κι από την άλλη ενάντια στα συλλαλητήρια για τα εθνικά μας θέματα!

Σε ποιον τον πόνο μου να πω…

Άλλο και τούτο: Τέσσερα κιβώτια με χώμα από τις χαμένες πατρίδες, την ελληνική Μικρά Ασία, έχουν ήδη έρθει στην Αθήνα από τα μέλη του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών «Ρίζες», προκειμένου να χρησιμοποιηθούν συμβολικά για τα θεμέλια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΑΕΚ… Να είστε σίγουροι ότι τα ίδια μέλη θα μιλάνε αύριο για τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών.

Κορυφαίο των ημερών!!! Οι Μακεδόνες είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Επιστημονική ανάλυση DNA που κράτησε 6 χρόνια το πιστοποιεί. Και κάπως έτσι έσπασε το ρεκόρ του… Πασχάλη!

Μαρία Δαμανάκη στο Twitter: Καλό ταξίδι Τζιμάκο. Ήσουνα η σπίθα που μας κρατούσε σε εγρήγορση όλους. Όλο το αντίθετο από την απάτη. Ή όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος… Η Ζάλη των Τάξεων!

Έκανα το τεστ Ποιο ιστορικό πρόσωπο είναι ο σωσίας σας και μου ’βγαλε… Μαρκήσιος ντε Σαντ! Ομολογώ, το… περίμενα!

Σε (άλλη μία) ανακοίνωσή της για τη διαιτησία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων… ασύντακτων, κάνει λόγο και για… υπόκοσμο! Φήμες που θέλουν τον συντάκτη της να κοιτιέται εκείνη την ώρα στον καθρέφτη του, θεωρούνται απολύτως βάσιμες!

Πίσω από εικόνα της Παναγίας, έκρυβαν κοκαΐνη. Και άντε τώρα να πεις ότι δεν είχε δίκαιο ο Μαρξ όταν έλεγε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού!

Αυτός ο Παπασταύρου δεν είναι η απόλυτη έκφραση του κόψε φάτσα, βγάλε συμπέρασμα;

Εγώ τάσσομαι αναφανδόν με την πρόταση του Νίκου Ξανθόπουλου (του… Θουκυδίδειου) για διοργάνωση συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ΚΑΙ στην Καβάλα! Και, ει δυνατόν, να συνδυάσουμε το εθνικόν με το τουριστικόν!

Τόσος ντόρος και χαλασμός για το Phylax στο Παλιό Φάληρο, αλλά για την προτομή του Ζαμπέτα στο Αιγάλεω, καλώς καμωμένη.

Ψηφοφόρος σε στιγμή προβληματισμού

Στις «παράπλευρες απώλειες» των ημερών και η αθώωση των δύο αστυνομικών που το 2013 ξεγύμνωσαν μία γυναίκα στη ΓΑΔΑ με πρόσχημα τη σωματική έρευνα! 

Παιδιά, τι ακούνε τα αυτάκια μου; Προέτρεψε ο Κουτσούμπας την κυβέρνηση να… αλλάξει κασέτα; Τρίζουν τα πόμολα του Περισσού!

Και άντε ο Κουτσούμπας! Ο Βίτσας που πήγε και συνέκρινε την ένταξη της Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη του Σαράφη στον ΕΛΑΣ, επικαλούμενος τις κεντρώες καταβολές του στρατηγού; Μήπως μωρέ να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κανένα… αντάρτικο;

Απόστολος Γκλέτσος: Παραιτούμαι από δήμαρχος αν τα Σκόπια πάρουν το συνθετικό Μακεδονία. Ενός κακού, μύρια έπονται!

Αυτό πάλι; Ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής, για τον Τζίμη Πανούση: Αχ ρε Τζιμάρα πόσο δίκιο είχες… Καλό ταξίδι. Να υποθέσω ότι ο Τζιμάκος είχε δίκαιο και τότε που έλεγε ότι… στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά;

Κι ας μην περάσει απαρατήρητη η σκηνή που «ανοίγει» τον Νεοέλληνα…