Γατάκια Συριζαίοι

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Λεφάκη, δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. Αγωνία τέλος!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Άντε, αδέλφια, να τελειώσουν και οι γιορτές να ξεμπερδεύουμε και με το καρακιτσαριό που έστησαν για άλλη μια χρονιά οι αυτοδιοικητικοί μας παράγοντες. Για μετά βλέπουμε… Και για να μην ξεχνιόμαστε. Όλα αυτά τα εορταστικά ξεσαλώματα και τα μαϊμουδίσματα ξεκίνησαν επί δημαρχίας Αβραμόπουλου και με τη χώρα ολόκληρη να ομνύει στο Χρηματιστήριο και την Ολυμπιάδα. Γιατί πάντα το κακό έχει τις ρίζες του!

Να είσαι σε ένα κόμμα που τα ονόματα του Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Κεφαλογιάννη, του Βαρβιτσιώτη κάνουν πάρτι από τα γεννοφάσκια τους σε αξιώματα και θέσεις και συ να βγαίνεις και να την «πέφτεις» στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα Νάσο Ηλιόπουλολέγοντας ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και τα μόνα «ένσημα» που έχει είναι αυτά στην πολιτική. Ε, χρειάζεται τίποτε άλλο για να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν σε περνάνε για μαλάκα ή αν το θράσος τους έχει τεθεί εκτός ορίων;

Και αφήνω κατά μέρος το «πολιτικό τους ξεβράκωμα» καθότι ο Νάσος Ηλιόπουλος εργαζόταν ως καθηγητής σε φροντιστήριο.

Μακράν το καλύτερο των εορτών! Θεούλης!

Δάκρυα έτρεχαν μαθαίνω από τα μάτια του Μητροπολίτη Χίου στο άκουσμα (σε ρυθμούς… τεριρέμ παρακαλώ) του εμβατηρίου Μακεδονία Ξακουστή. Άντε, βάλτε του και το άλλο με τη Βόρειο Ήπειρο που την αγαπάμε πολύ, να πλαντάξει στο κλάμα!

Στο… πνευματικό ρεπερτόριο του εν λόγω Μητροπολίτη καταγράφονται και άλλα «σουξέ». Και δεν αναφέρομαι στα γνωστά κηρύγματα μίσους ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες (σύνηθες το φαινόμενο), αλλά σε εκείνο το κορυφαίο που εκστόμισε κάποτε από άμβωνος για τους δημάρχους που τελούν πολιτικούς γάμους: Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν σκουπίδια. Ε μα!

Αν θέλαμε να δώσουμε πρόσωπο στη λέξη «ανερμάτιστος», αυτό θα ήταν σίγουρα του Μακάριου Λαζαρίδη! Μέχρι και θανάτους εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά ο απίθανος!

Οκέι, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους έγινε η χριστουγεννιάτικη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρώην χρήστες ναρκωτικών. Άλλα και έτσι να είναι, το μήνυμά της είναι θετικό. Ειδικά όταν στον κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας η «ρετσινιά» του πρεζάκια για τους τοξικομανείς είναι… καθεστώς.

Από την άλλη, είναι μέγα φάουλ να πηγαίνεις να συνομιλήσεις με απεξαρτημένους ανθρώπους συνοδεία Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, παρακάμπτοντας τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς όπως το ΚΕΘΕΑ και το 18 Άνω. Φορείς που «φωτίζουν» με το έργο και τα αποτελέσματά τους χιλιάδες ζωές και ψυχές.

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν έκρυψε ότι στο «ιδεολογικό του πλάνο» βρίσκεται η συνεχής περιθωριοποίηση και απαξίωση των δημόσιων δομών που, στην προκειμένη περίπτωση, ισοδυναμεί με ξεκάθαρο «σιγοντάρισμα» των ιδιωτικών προγραμμάτων. Οπότε, σιγά μη νοιαστεί για μεθόδους και αποτελέσματα.

Άσχετο. Γκουγκλάρω το όνομα Μητσοτάκης και δίπλα του «πετάγεται» η λέξη… γκόμενος! Λες;

Ένα «αλλιώτικο» τραγούδι του Παύλου Παυλίδη και των B-movies, αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο.

Δεν λέω, καλός ο Τσιτσιπάς, άριστος ο Πετρούνιας, θεόρατος και ο Αντετοκούμπο, αλλά εμένα με κέρδισε η Ελληνίδα που πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ! Πάνω απ’ όλα η ειλικρίνεια.

Και στο καπάκι, σάλος λέει με την Ουγγαρέζα πορνοστάρ που φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη στην Ακρόπολη! Εγώ πάντως μια χαρά τα βρήκα τα… κάλλη της! Τύφλα να χει η Αφροδίτη!

Καλέ, ποια Αλ Σάλεχ! Για την αρχαία λέω…

Πόσα χρωστάει στο ΙΚΑ η σύζυγος-επιχειρηματίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή; 470.000 ευρώ; Και στην επιχείρησή της δουλεύουν 15 Αλβανοί; Πω πω! Άντε πάλι βουτιά από τα σύννεφα!

Η κυρία Ιωσηφίδου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ συνέκρινε το τουριστικό επίπεδο της Βουδαπέστης με αυτό της Καβάλας και χωρίς δεύτερη κουβέντα ανακήρυξε νικήτρια την… Καβάλα! Μετά κι απ’ αυτό, μην εκπλαγείτε αν ακούσετε πρόταση της προέδρου για ανακήρυξη της Νέας Καρβάλης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Θεέ μου, αν είναι να κάνεις κάποιο θαύμα μέσα στο 2019, μερίμνησε να σταματήσει αυτό το κακό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τις διάφορες ρέπλικες των εκπομπών του που κυκλοφορούν από ΕΡΤ μέχρι CENTER μεριά. Σε ικετεύω γονυπετής.

Αχού! Πάσχιζα και να γω να μάθω από πού κι ως πού αυτός ο Δημήτριος Πιπεργιάς της Ελληνικής Λύσις βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στις εκπομπές των τοπικών καναλιών για να μας διαφωτίσει… εθνικοπατριωτικά! Μα ο άνθρωπος δίνει τόσα λεφτά για να διαφημίσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, να μην πάρει κι ένα κομμάτι από την «πίτα της ενημέρωσης»;

Εδώ σας θέλω…

Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δικηγόρος: Ενώ ασχολούμαστε με την εμφάνιση νέας τρομοκρατίας, εγκρίθηκε πάλι 6ήμερη άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο-τρομοκράτη Κουφοντίνα εν όψει… Πρωτοχρονιάς! Έχει χαθεί ΚΑΙ το μέτρο εκτός από το φιλότιμο. Και μάλιστα με πρόσχημα τον… νόμο! Κατάντια…. Αγνοώ το επίπεδο μνήμης της κυρίας Βόζεμπεργκ, γι αυτό και σπεύδω προς ενημέρωσή της: επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας ο Ξηρός πήρε 7 άδειες και στη 7η επάνω την… έκανε! Και ελπίζω να βοήθησα στο… ακόνισμα!

Ζούμε μεγάλες δημοσιογραφικές στιγμές! Ο δημοσιογράφος του Liberal.gr Κυριάκος Αθανασιάδης πήρε συνέντευξη από τον εκδότη του Liberal.gr Θανάση Μαυρίδη, ευχαριστώντας τον εξ αρχής που του είπε «ναι» σε αυτήν του την πρόταση! Μένει τώρα να δω και τον Σοφιανό να παίρνει συνέντευξη από τον Τσίγκα.

Ευγενία Μανωλίδου: Ο Άδωνις κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, προσεύχεται για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Σας το λέω για να το θυμάστε τώρα που πάμε για εκλογές. Για το στεφάνι της, ρε γαμώτο!

Ο (και σοβαρός) Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήρε 10 από τους πολίτες και τους επιστρέφει 1. Μαζί σου, Κωστή μου, αλλά γιατί εμένα μου ήρθε τώρα στο μυαλό εκείνο το… 0+0 = 14; Γιατί ντε;

Αληθεύει ότι αυτός ο ηλίθιος που έκανε πολιτικό χιούμορ χρησιμοποιώντας τα παιδάκια με σύνδρομο Down που επισκέφτηκαν τον πρωθυπουργό είναι εγνωσμένης αξίας… ΠΑΣόΚος και πρωτοκλασάτο στέλεχος των Μένουμε Ευρώπη; Ρωτάω…

Αμέσως μετά τα εγκαίνια του Μετρό της Θεσσαλονίκης προσελήφθηκαν και οι πρώτοι… ελεγκτές!

Ο Χίτλερ και η σβάστικα επάνω σε σακούλα των Jumbo! Στο άσχετο και στο χαλαρό! Ιδού (άλλος ένας) σοβαρός λόγος για να μην αγοράζετε το παραμικρό από τα προϊόντα τους.

Ένα σας εύχομαι, καλοί μου (και πολυπληθείς) αναγνώστες μου: μη σας λάχει να ακούσετε δηλώσεις της Βάσως Παπουτσή-Μήττα μετά από παρουσίαση βιβλίου! Το «έζησα» και ακόμη να συνέλθω…

Εννοείται πως δεν έχω συνέλθει ακόμη και από το σκυλάδικο που κυκλοφόρησε στα τηλεοπτικά προγράμματα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Με τα κανάλια της Περιφέρειας να σπάνε ρεκόρ κακογουστιάς και αμορφωσιάς.

Συνυπογράφω τα όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς για το υπό ίδρυση Διεθνές Πανεπιστήμιο που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Ειδικός δεν είμαι, αλλά έτσι στα ξαφνικά να ξεφυτρώνει ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με την ενοποίηση τριών ΤΕΙ που η δραστηριότητά τους εκτείνεται σε 6 πόλεις, δεν μοιάζει να παρέχει ιδιαίτερα εχέγγυα πολιτικής σοβαρότητας. Εν προκειμένω και ευθύνης.

Ρεκόρ καταγράφει στην Ελλάδα η αγορά Playmobil Αστυνομικό Τμήμα! Βαδίζουμε καλά!

Απολύτως σεβαστή η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για τα θύματά του Κουφοντίνα που δεν θα κάνουν πρωτοχρονιά με τους δικούς τους. Θα είχε όμως ξεχωριστή (και όχι μόνο πολιτική) αξία αν επιδείκνυε την ίδια ευαισθησία και για την οικογένεια του Τεμπονέρα, ο δολοφόνος του οποίου όχι μόνο βγήκε μετά από λίγο από τη φυλακή, αλλά βρέθηκε και προϊστάμενος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Βόλο. Να εικάσω ότι όταν οι φόνοι τελούνται από στελέχη της ΟΝΝΕΔ είναι… άλλης ποιότητας;

Ποιος Σόμπολος! Βαγγέλης Γκούμας αφού…

Ολλανδική εκκλησία λειτουργεί νύχτα-μέρα για να μην μπει η αστυνομία και απελάσει αρμενική οικογένεια. Αυτά συμβαίνουν όταν ταΐζεσαι με… βελανίδια!

Ήταν λίγο της αγαμίας τα εορταστικά προγράμματα της ΕΡΤ ή εγώ το είδα… σεξιστικά;

Σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Λεφάκη, δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές. Αγωνία τέλος!

Η χρονιά προβλέπεται… πεσμένη!