Να ’τανε το ’81

Λογικό το βρίσκω που ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα κάνει το εμβόλιο λόγω... αμφιβολιών! Τόσα χρόνια πουλάει ειδικό σκεύασμα για τη φαλάκρα, την ώρα που ο ίδιος παραμένει... γλόμπος!


 

Του Μπάμπη Γαμβρέλη

 


Αγάπες μου, δεν ξέρετε τι τραβάω ο έρμος με τον κύριο Μπαμπινιώτη! Ούτε «Χρόνια Πολλά» προλαβαίνω να σας ευχηθώ. Με το που ξεκινάω να πω κάτι, τσουπ, παρέμβαση! Απορώ πώς τα προλαβαίνει όλα. Μία στο Cosmote History, μία στο κανάλι της Βουλής με τη «μαθήτρια» τη Βικούλα, μία εδώ… Αφήνω τα facebook και τα twitter. Τις προάλλες –και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η νέα έρευνα της στήλης με τίτλο: ποια κατηγορία πορνό σας ελκύει περισσότερο– ξεκίνησα να ανακοινώνω τα πρώτα αποτελέσματα, βάσει των οποίων η κατηγορία που είχε σταθερό προβάδισμα, ήταν αυτή των… MILF! Ε, με το που το άκουσε αυτό ο κύριος καθηγητής έγινε έξω φρενών και ζήτησε αμέσως να βγει στον αέρα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Για πάμε να τον ακούσουμε…

– Πείτε μας κύριε καθηγητά.
Δεν είναι MILF, αγαπητέ μου!
– Δεν έχετε και άδικο. Βλέπω κάτι πρωταγωνίστριες που κανονικά θα έπρεπε να ανήκουν στην κατηγορία Μature! Τι δουλειά έχουν με τις MILF!
Ουχί! Ξεδιάντροπες και περιπεσούσες και αυτές, αλλά εμάς εδώ μας ενδιαφέρει το ερμηνευτικόν και το γλωσσικόν.
– Βοηθήστε μας αν έχετε τη καλοσύνη…
Δεν είναι MILF! Είναι ΜΗΛΦ! Όπερ εις την απλουστάτην, Μήτηρ Ήντινα Λαγνίστερον Φαντασιωθώ!
– Όλο αυτό, ε; Μήπως, μήπως λέω, τυγχάνει ολίγον ξενέρωτον και… ντεκαυλέ;
Τουναντίον! Κυοφορεί μεγαλύτερη διάρκεια και εξάπτει το αχαλίνωτον!
– Τέτοια, ούτε ο Ασκητής!
Αυτό έλειπε…
– Και μιας και σας έχουμε στον αέρα, εσείς ποια κατηγορία θα ψηφίζατε;
Retro!
– Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον κύριο Μπαμπινιώτη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί του για την επόμενη εβδομάδα. Την και των υδάτων ηγιασμένη!

Πώς τα μιλάω έτσι ο… gay!

Διάλειμμα και επανερχόμαστε…

Τα περί «συμβολικού εμβολιασμού» τα είδατε και τα ακούσατε. Ανίκανοι ακόμη και στη διαχείριση των απλών και των αυτονόητων. Καταλήγω: ο συμβολικός εμβολιασμός έπρεπε να είχε περιοριστεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ΜΟΝΟ! Άντε και σε κάποιον εκπρόσωπο της Εκκλησίας για τους ευνόητους λόγους. Όλο το υπόλοιπο, μια επικοινωνιακή κακογουστιά! Που (δυστυχώς), στην παγίδα της έπεσαν και οι αρχηγοί των κομμάτων της Αριστεράς.

Ναι, ξέρω, θα μου αντιπαραθέσετε την άποψη ότι αν δεν το έπρατταν οι τελευταίοι, τους περίμεναν στη γωνία τα Μέσα Ενημέρωσης για να τους κατατάξουν στους… αντιεμβολιαστές! Σωστό, αν δεν υπήρχε η επιλογή να δηλώσουν επίσημα και ξεκάθαρα την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ταυτόχρονα την επιθυμία τους να εμβολιαστούν όταν (με το καλό) έρθει η σειρά τους. Όπως όλοι μας…

Ή όπως ο Μακάριος! Ο οποίος, μετά τον κυβερνητικό κάζο με τους «συμβολικούς», μας διαβεβαιώνει ότι θα περιμένει να έρθει η σειρά του για να εμβολιαστεί, διότι… δεν διαφέρει σε τίποτε από τους υπόλοιπους πολίτες!

Εγώ, βέβαια, διακρίνω ανάμεσά μας μια μικρή διαφορά σε μισθολογικό επίπεδο, αλλά ας μη μιζεριάζουμε μέρες που είναι.

Καθίστε τώρα, γιατί έχω «φάει» μπέρδεμα: Από τη μία ο Μητροπολίτης Κυθήρων προτείνει στην Ιερά Σύνοδο να οριστεί ως Ημέρα του Αγέννητου Παιδιού η πρώτη Κυριακή των Χριστουγέννων και από την άλλη προτρέπει τους πιστούς να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί περιέχει προϊόντα των εκτρώσεων! Χαθήκατε και εσείς;

Ποιες ανομίες κατέγραψαν οι ρεπόρτερ των δελτίων ειδήσεων από την μπούκα της Αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου; Η μία ότι κάποιοι χώροι σε αυτές είχαν μετατραπεί σε… αίθουσες συνελεύσεων και η άλλη ότι βρέθηκε έντυπο υλικό με αναρχικό περιεχόμενο! Η «μετάφραση» (και το μήνυμα); Οι γενικές συνελεύσεις συνιστούν παραβατική συμπεριφορά και τα αναρχικά έντυπα είναι καλό να μην κυκλοφορούν. Ενίοτε και να καίγονται! Α, ναι, βρέθηκαν και δύο γραμμάρια κάνναβης! Γιατί πώς αλλιώς θα… μαστουρώσουν οι τηλεθεατές τους!

Απάντηση του Κωστή Σιμιτσή σε φίλο του συνομιλητή στο facebook: Μη με βάζεις να υπερασπίζομαι την Νέα Δημοκρατία! Μόνο τον Μέτιο!

Επειδή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ταράχτηκαν με το οι φτωχοί που ψηφίζουν δεξιά είναι πανηλίθιοι, να τους καθησυχάσω λέγοντάς τους ότι: οι πλούσιοι που ψηφίζουν δεξιά είναι πανέξυπνοι!

Δύο λόγια για τις υποτροφίες της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου: θεάρεστη και σπουδαία η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο μακαριστός Προκόπιος και άξια πέρα για πέρα η διαχείρισή της από τον Μητροπολίτη Στέφανο. Όταν όμως η ενίσχυση αφορά «ευάλωτους» κοινωνικά πολίτες, καλό είναι να αποφεύγονται οι δημοσιεύσεις ονομάτων.

Αν δεν με απατά η μνήμη, την κυρία Λινού την είχε προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας για αντικαταστάτρια του Βασίλη Κικίλια. Δεν με απατά, ε;

Ταχυπαλμίες, λέει, ένιωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του! Παρ’ όλα αυτά, ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς παραμένει ακόμη υπομονετικός και αισιόδοξος!

Λογικό το βρίσκω που ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα κάνει το εμβόλιο λόγω… αμφιβολιών! Τόσα χρόνια πουλάει ειδικό σκεύασμα για τη φαλάκρα, την ώρα που ο ίδιος παραμένει… γλόμπος!

Το ότι ο Άδωνις εμβολιάστηκε χωρίς τη παρουσία καμερών, το λες και πρώτη… παρενέργεια!

Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι πριν τον Τσιόδρα, κασκορσέ φορούσε και ο Φρέντι Μέρκιουρι!

Φαίνονται «αταίριαστα» μεταξύ τους, αλλά μπορεί και να μην είναι:

Πατέρας με τον 14χρονο γιο του συμμετείχαν στην επίθεση και τον ξυλοδαρμό ασυνόδευτων προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται σε δομή της Εκκλησίας.

Δεύτερη πιο εμπορική ταινία για το 2020 το Χαλβάη 5-0 του Σεφερλή!

Μετά τη «φρίκη» που τράβηξα παρακολουθώντας τη συναυλία της Monika στο Ηρώδειο και μετά την Πάολα να τραγουδάει Μαουτχάουζεν και τον Ρουβά Άξιον Εστί, τη χρειάζομαι ή όχι την ψυχολόγο του Δήμου; Λέω ναι…

Ή μήπως να ακολουθήσω τη συμβουλή του ψυχοθεραπευτή Χόρχε Μπουκάι που λέει ότι θα ήμασταν πιο ευτυχισμένοι αν κάναμε πιο πολύ έρωτα και λύσω το πρόβλημα άπαξ δια παντός;

Για να σας προετοιμάζω σιγά σιγά: το θέμα με τους αποφοίτους των κολεγίων δεν θα είναι που θα παίρνουν τις δουλειές εκείνων που τελειώνουν τα πανεπιστήμια. Το θέμα θα είναι ότι θα έρθει η μέρα που θα μας κυβερνούν!

Η Ευγενία Μανωλίδου από την Ελληνική Αγωγήτα κάλαντα είναι ένα πανάρχαιο έθιμο που αναβιώνουμε και εμείς κάθε Χριστούγεννα! Προετοιμάζομαι για πανάρχαιο έθιμο που θα αναβιώσουμε το Πάσχα!

Το πρωτοσέλιδο αυτό είναι από τον Μάρτιο του 2018 και είχε γίνει κύριο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, παραμένοντας στην επικαιρότητα για πάνω από δέκα ημέρες. Προχθές που το δικαστήριο δικαίωσε την προσφυγή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, έπαθαν… Πέτσα!

Μετά και το πρωτοχρονιάτικο υπερθέαμα του Μπακογιάννη, δεν έχει κανέναν λόγο να παραμένει στο εξωτερικό ο Λεωνίδας Καβάκος. Επιστροφή ΤΩΡΑ!

Ελλάδα είναι μία χώρα όπου διευθυντής εφημερίδας γράφει στο twitter ότι άνθρωποι πεθαίνουν άδικα στα νοσοκομεία λόγω ανίκανων διοικήσεων και δεν τολμάει να το γράφει στην εφημερίδα που διευθύνει. (Δίνω λήμματα για αδαείς: Αντώνης Καρακούσης, Βήμα).

Ο Μάκης Παπαδόπουλος πρότεινε να τιμήσει ο Δήμος Καβάλας τον Ευαγγελίου, τον Αθανασιάδη και τον Καλλιοντζή σαν αυτοδιοικητικούς που άφησαν έργο πίσω τους. Και ρωτάω (προσπερνώντας το ιστορικό και θεσμικό κομμάτι): μπορεί να μας πει τι έργο «άφησε πίσω» του ο Ευαγγελίου; Θα περιμένω…

Μαλάκα μου, τι ζούμε! Ο Γιάννης Χλώρος παραδίδει μαθήματα ηθικής στο Κώστα Μορφίδη!

Δείτε τώρα… φάση! Μαζεύτηκαν καθηγητές της Σχολής Οικονομικών του Λονδίνου και του Κολλεγίου Κινγκ και έκαναν μελέτη με στοιχεία που συνέλεξαν από 18 χώρες και με χρονικό εύρος τα 50 χρόνια, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι μεγάλες φοροαπαλλαγές προς τους πλουσίους δεν ωφελούν κανέναν πλην των εχόντων. Γνώμη μου είναι πως η ανακάλυψη αυτή θα πρέπει από σήμερα κιόλας να θεωρείται ισάξια με εκείνη της Αμερικής.

Βίτσιο εν μέσω πανδημίας: διαβάζω έκθεση Πισσαρίδη! Αυτήν τη στιγμή είμαι στο κεφάλαιο Προτεραιότητες, στην πρώτη παράγραφο. Αντιγράφω και κοινοποιώ: Μείωση του τμήματος των κερδών που πηγαίνουν στους εργαζόμενους.

Στον «άλλο κόσμο», ο Κωστόπουλος, η Λιόλιου, ο Τσιτσιπάς, και ο Σιανίδης πήγαν μία βόλτα στο Ντουμπάι για covid-free party!

 Και ’γω τώρα πρέπει να σας ευχηθώ καλή χρονιά, ε;