Η αναμενόμενη κλιμάκωση της κρατικής καταστολής και τα κροκοδείλια δάκρυα των «υγειινιστών» του «Πρώτα η Υγεία»!

Βία δεν είναι μόνον τα γκλομπς και τα χημικά των δυνάμεων καταστολής του Καθεστώτος. Ακόμη μεγαλύτερη μορφή βίας είναι η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, η κατάθλιψη, ο κοινωνικός αποκλεισμός και η απροκάλυπτη επέμβαση στο ανθρώπινο σώμα του συνανθρώπου σας...


 

Του Γιάννη Τσεβρεμέ

 


Παρατηρώ εδώ και λίγο καιρό, αλλά ιδιαίτερα από χθες που σημειώθηκε η αισχρή και αδικαιολόγητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής του Καθεστώτος εναντίον των πολιτών της Νέας Σμύρνης, μια μεταστροφή των έως τώρα ακραίων «υγειινιστών» και εδώ και έναν χρόνο άκριτων οπαδών των αντιδημοκρατικών κυβερνητικών μέτρων.

Μια μεταστροφή που συνοδεύεται από τόνους κροκοδείλιων δακρύων, υποκριτικών ή αφελών! Εκείνων που έβαλαν ουσιαστικά πλάτη για να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση στηρίζοντας ή δείχνοντας ανοχή σε οτιδήποτε παλαβό μέτρο επινοούσε η αυταρχική κυβέρνηση, σε συνεργασία με μια δράκα «ειδικών» τύπου Δρ. Μέγκελε!

Εκείνων που στήριξαν τα βάρβαρα και καταστροφικά για την κοινωνία, την εργασία και την ίδια την υγεία μας, lockdowns!

Εκείνων που στήριξαν την υποχρεωτική χρήση ιατρικής μάσκας σε ανήλικα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και στο περπάτημα ή στην άσκησή μας στην ερημιά!

Εκείνων που στήριξαν το κλείσιμο σχολείων, γηπέδων, κολυμβητηρίων, θεάτρων, αιθουσών τέχνης κλπ. ώστε μεγάλοι και μικροί να αποβλακωθούν ακόμη περισσότερο!

Εκείνων που έτρεξαν να εμβολιαστούν -και ενώ δεν ήταν η σειρά τους, δεν είναι ηλικιωμένοι και δεν ανήκουν σε «ευπαθείς» ομάδες- με ένα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλιο νέας και μη δοκιμασμένης τεχνολογίας, που ακόμη βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο! Που δεν απαίτησαν τουλάχιστον την εισαγωγή ΟΛΩΝ των διαθέσιμων εμβολίων στην χώρα μας, όπως έκανε πλήθος άλλων ευρωπαϊκών και μη κρατών, ώστε ο κάθε πολίτης να έχει τουλάχιστον το δικαίωμα επιλογής του τι θα βάλει στο σώμα του ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ο/η ίδιος/α το επιθυμεί και το κρίνει σκόπιμο!

Για ψαχτείτε λίγο όλοι εσείς οι «υγειινιστές” που τους ανεχτήκατε και τους βάλατε πλάτη εδώ κι έναν χρόνο, ποιος φταίει περισσότερο για την τωρινή άγρια καταστολή; Αυτοί που την εφαρμόζουν ή εσείς που ανεχτήκατε τα μέτρα τους από την αρχή; Δεν έχει σημασία αν η στήριξη ή η ανοχή σας στα κυβερνητικά μέτρα και στην απάτη του «Πρώτα η Υγεία» προέρχεται από σκοπιμότητα ή από ασυγχώρητη αφέλεια. Σημασία έχει το αποτέλεσμα!

Γι’ αυτό το αποτέλεσμα οι ευθύνες όλων εσάς που μας καταδικάζετε εδώ και έναν χρόνο με τη στάση σας είναι οι ίδιες μ’ αυτές της αυταρχικής κυβέρνησης. Φταίτε το ίδιο ή και περισσότερο που δεν αντιδράσατε από την αρχή σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου κι αφήσατε τον Λαό ακάλυπτο πολιτικά, ανοργάνωτο και έρμαιο στις διαθέσεις των υγειονομικών τραμπούκων!

Και οι ευθύνες αυτές ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται επειδή τάχα μου τώρα, μετά από έναν χρόνο, σας έπιασαν οι «ευαισθησίες» κι ανακαλύψατε ότι ο κόσμος υφίσταται σκληρή καταστολή και βία! Γιατί βία δεν είναι μόνον τα γκλομπς και τα χημικά των δυνάμεων καταστολής του Καθεστώτος. Ακόμη μεγαλύτερη μορφή βίας είναι η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, η κατάθλιψη, ο κοινωνικός αποκλεισμός και η απροκάλυπτη επέμβαση στο ανθρώπινο σώμα του συνανθρώπου σας! Αισχρή βία είναι και οι «δολοφονίες χαρακτήρων», η σπίλωση και η γελοιοποίηση όποιου συμπολίτη σας τολμήσει να σκέφτεται ελεύθερα και να αμφισβητήσει ακόμη και στο ελάχιστο τα υγειονομικά μέτρα, τη λογική τους και τη σκοπιμότητά τους!

Όλοι/ες εσείς, λοιπόν, φταίτε το ίδιο και περισσότερο για το σημερινό χάλι από την αυταρχική, αντιδημοκρατική κυβέρνηση και τους ανεγκέφαλους εκείνους που κραδαίνοντας γκλομπς κι εκσφενδονίζοντας καρκινογόνα χημικά, επιδίδονται σε όργιο βίας και αυθαιρεσίας εναντίον των Πολιτών και ουσιαστικά, σε κατάχρηση εξουσίας!

Και φταίτε περισσότερο γιατί εσείς ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είσαστε «προοδευτικοί», «καλλιεργημένοι» και «φωτισμένοι»! ΣΙΩΠΗΣΤΕ λοιπόν έστω και τώρα γιατί δεν γίνεστε καθόλου πιστευτοί, έχετε χάσει κάθε ίχνος πολιτικής και κοινωνικής αξιοπιστίας!

«Πρώτα η υγεία», λοιπόν, μένουμε σπιτάκι, εφαρμόζουμε καλά τη διπλή και τριπλή μασκούλα μας, καταστρέφουμε τη φυσική χλωρίδα του δέρματός μας με τόνους αντισηπτικά και, κυρίως, δεν πλησιάζουμε τους συνανθρώπους μας γιατί το πιο επικίνδυνο για το Σύστημα είναι η οικειότητα και οι στενές ανθρώπινες σχέσεις!

ΣΙΩΠΗΣΤΕ λοιπόν έστω και τώρα, τα κεφάλια μέσα και καλό κουράγιο στον ταλαίπωρο Λαό μέχρι που να αναδειχθεί μέσα από τις εξελίξεις μια νέα, άξια πνευματική και πολιτική ηγεσία που θα τον καθοδηγήσει, με αγώνες και θυσίες, ως τη Λευτεριά του και από το αστυνομοκρατούμενο αυταρχικό Κράτος αλλά και από τους επικίνδυνους, ολοκληρωτικούς και πραγματικά ψεκασμένους «υγειινιστές» κάθε είδους και απόχρωσης!


Ο Γιάννης Τσεβρεμές είναι ένας απλός, ελεύθερος και σκεπτόμενος πολίτης, χωρίς περαιτέρω πομπώδεις, κενούς και περιττούς προσδιορισμούς