Καβάλα: Ένα πρώην κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει έκκληση στη Νίκη Κεραμέως

Ο Αλέξανδρος Μουστακίδης καλεί την υπουργό Παιδείας να «πάρει πίσω» το νομοσχέδιο για την Παιδεία


 

Του Αλέξανδρου Μουστακίδη

 


Στη ζωή μου πάντα τηρούσα ως αρχή να είμαι χρήσιμος άνθρωπος προς την Κοινωνία. Το τηρώ και σήμερα και είναι αρχές που πήρα από την Οικογένεια μου. Στην Οικογένειά μου όμως στον χώρο της Πολιτικής έμαθα από τα μαθητικά μου χρόνια να μην αδικώ ανθρώπους και όπου μπορώ να βοηθάω το χώρο που στηρίζω και να διορθώνω τα κακώς κείμενα.

Έτσι και σήμερα καλουμαι να πάρω θέση για το μεγάλο ατόπημα που έκανε η Υπουργός Παιδείας η Νίκη Κεραμ;eως. Δεν μπορεί να είσαι απόμακρος δεν μπορεί να μην ακούς τους μαθητές, τους γονείς και την κοινωνία και να ζητάς να πάρεις τη θέση της Υπουργού. Δείχνει ότι όχι μόνο δεν ακούς τους γύρω σου αλλά ότι η αλαζονεία σου είναι πλέον στο μέγιστο δεν ξέρεις τι σημαίνει όνειρο και ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Όφειλα να ενημερώσω το Μέγαρο Μαξίμου για την κυρία Υπουργό Παιδείας γιατί δεν τίμησε τη θέση που της έδωσε ο Πρωθυπουργός και δεν άκουσε το σφυγμό της Κοινωνίας.

Και σήμερα οφείλουν όλοι από την παράταξη τη δική μου κάθε κομματικό όργανο κάθε βουλευτής και κάθε Υπουργός αν θέλουν να δείξουν ότι είναι πραγματικά δίπλα στον Έλληνα Πρωθυπουργό και αν πραγματικά ζουν το τι γίνεται στη σημερινή Κοινωνία, να καταδικάσουν την Υπουργό Παιδείας και να σώσουν όλους αυτούς του αριστούχους μαθητές γιατί είναι το λιγότερο που τους οφείλουμε όλοι εμείς.

Δεν είναι μόνο πήραμε μία θέση και αυτό «άντε είμαι Βουλευτής ή Υπουργός η είμαι σε μία κομματική οργάνωση». Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να διορθώσουμε το λάθος που έγινε από την Υπουργό Παιδείας και να είμαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν όνειρα για τη ζωή για τη σταδιοδρομία τους.

Ενημέρωσα άμεσα όπως ανάφερα το Μέγαρο Μαξίμου και για άλλη μία φορά θα πω ότι άμεσα επικοινώνησε μαζί μου και όλα αυτά θα τα αναφέρει στον Πρωθυπουργό της Χώρας. Τους έθεσα και το εξής ερώτημα πως λέτε άρχισε ο προεκλογικός αγώνας και πως θα πείτε θέλω τη στήριξη σας όταν η Υπουργός Παιδείας κάνει το κάκιστο προς αυτή την κατεύθυνση. Όλοι πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να είστε αγωνιστές όχι των καρεκλών αλλά του λαού και της Κοινωνίας.

Ό,τι γράφω ισχύει για όλους· από τον κλητήρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου μέχρι και τον οποιοδήποτε κατέχει τίτλο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ώρα ευθύνης τώρα για όλους μην έχετε ντροπή σηκώστε το τηλέφωνο επικοινωνήστε με το Μέγαρο Μαξίμου και καταδικάστε την Υπουργό Παιδείας γιατί δυστυχώς είναι πολύ λίγη για την τιμητική θέση που της έδωσε ο Πρωθυπουργός ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης.

Τέλος, παρακαλώ όλους να πάρουν τηλέφωνο στο Μέγαρο Μαξίμου κάτι που τους το είπα και να πουν για την δική τους περίπτωση όλοι ώστε να υπάρχει καταγραφή και να σταλεί στον Πρωθυπουργό. Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία με επιχειρήματα και η θα το μάθετε εσείς που έχετε θέσεις ή αλλιώς θα πρέπει να πάτε σπίτια σας. Προσωπικά είμαι δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και μέσα από την κομματική μου ταυτότητα θα πιέσω γιατί την αδικία δεν την συγχωρεί ούτε και ο διάβολος.

Σας ευχαριστώ.


Ο Αλέξανδρος Μουστακίδης είναι πρώην πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού