Νίκος Ξανθόπουλος: Ένας «μπαχαλάκιας» Δήμαρχος και ένας «σύγχρονος δήμος σε αποσύνθεση»

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ασκεί κριτική στη Διοίκηση Μουριάδη για μια σειρά θεμάτων από την οποία δεν ξεφεύγει ούτε η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου για την «πλήρη απουσία της»

Κριτική στον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη για μια σειρά θεμάτων ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ξανθόπουλος, από την οποία δεν ξεφεύγει ούτε η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας για την «πλήρη απουσία της».

Η ανακοίνωση του Νίκου Ξανθόπουλου

Ένας σύγχρονος δήμος σε αποσύνθεση.

Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας της υπηρεσίας καθαριότητας, καταγγέλλουν την αναποτελεσματικότητα της διοίκησης Μουριάδη. Αιτία για άλλη μια φορά οι ελλείψεις προσωπικού, η μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας και γάλατος κατά παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και άλλα πολλά, τα οποία προβληματισμό μόνο προκαλούν.

Ενδιαφέρον προκαλεί η αντίδραση του κυρίου Μουριάδη. Έχοντας διανύσει ήδη 4 χρόνια στο τιμόνι του δήμου Καβάλας και λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας του θητείας, παρουσιάζει τέτοια σημεία διάλυσης που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί στους πολίτες του Δήμου Καβάλας.

Ενώ παρόμοια προβλήματα ανακύπτουν ο κύριος Μουριάδης και οι συνεργάτες του αναλώνονται σε ανούσιες ημερίδες επικεντρωμένες στην ευαισθητοποίηση τάχα των πολιτών της Καβάλας.

Άλλη προσφιλείς μέθοδος του κυρίου Μουριάδη είναι η κριτική σε αντιπάλους του, που άσκησαν διοίκηση για τον χειρισμό παρόμοιων θεμάτων εργαζομένων του Δήμου Καβάλας.

Ο μπαχαλάκιας Δήμαρχος κύριος Μουριάδης καταφεύγει σε μεθόδους μαυρογιαλούρου, για να αποφύγει τη λογοδοσία των παραλείψεών του.

Εντυπωσιακή επίσης και η πλήρης απουσία της αντιπολίτευσης, η οποία φαίνεται βρίσκεται σε πλήρη αφασία μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Ρωτώ τον απόντα Δήμαρχο Μουριάδη:

  • Πόσοι εργαζόμενοι ακόμη πρέπει να τραυματιστούν για να αντιληφθεί την ευθύνη που έχει για τα εργατικά τους ατυχήματα;
  • Στα 4 χρόνια που είναι Δήμαρχος Καβάλας πόσες φορές οι εργαζόμενοι του Δήμου πήραν ό,τι ορίζεται από την εργατική νομοθεσία;
  • Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει το σώμα δια ζώσης ή θα κρυφτεί και πάλι επιλέγοντας συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη;