Καβάλα BC: «Βλέπει» Φάρο και… αγρότες!

Για το δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι της στην Αθήνα προετοιμάζεται η ομάδα, με το φόβο των αγροτικών κινητοποιήσεων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις με τις αγροτικές κινητοποιήσεις δείχνουν όλο το τελευταίο διάστημα στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας! Αυτό συμβαίνει γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα κατεβούν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και θα κάνουν το πολύωρο ταξίδι! Η αποστολή τους για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό επιθυμούν να συμβεί την Παρασκευή και το Σάββατο για τον αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου. Αυτό που δεν θέλουν στην ομάδα είναι να επαναληφθεί η περσινή «Οδύσσεια» όταν εν μέσω κινητοποιήσεων των αγροτών και μπλόκων στις Εθνικές οδούς έκαναν στην κυριολεξία τον γύρο της Ελλάδα για να πάνε και να γυρίσουν στην Αμαλιάδα όταν έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Κόροιβο!

Ετινόζα-Ντιαλό-Σκλήβας

Στα αγωνιστικά, τα νέα από την κατάσταση του τραυματισμού του Ετινόζα είναι θετικά, μιας και επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις για ελαφρύ διάστρεμμα! Απ’ την άλλη το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παίξει περισσότερα από 10 λεπτά στη Ν. Σμύρνη, επιβάρυνε τον Άλφα Ντιαλό που σαφώς και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια ένταση. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ήταν εκτός δράσης για ένα χρόνο και αναγκάστηκε να παίξει για τόσο μεγάλο διάστημα, μιας και ο Σκλήβας δεν συμμετείχε στην αποστολή. Ο 21χρονος αθλητής αντιμετωπίζει ένα δερματολογικό πρόβλημα (έρπη ζωστήρος), το οποίο όμως φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται.

Το «βάπτισμα του πυρός» για το Ν. Σχοινάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα του Σαββάτου πήρε το «βάπτισμα του πυρός» και ο νεαρός Νίκος Σχοινάκης που «προβιβάστηκε» εδώ και λίγες εβδομάδες στην ανδρική ομάδα. Αγωνίστηκε μάλιστα για 4,5 λεπτά, έχοντας δύο άστοχες προσπάθειες για σουτ 3 πόντων και μια ασίστ. Σύμφωνα με τον προπονητή του πρόκειται για ένα παιδί, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, και έχει όλα εκείνα τα προσόντα αλλά και την υποδομή να παίξει μπάσκετ και να προσφέρει στην ομάδα. Όλα αυτά βέβαια αν συνεχίσει να δουλεύει εντατικά! Οι ευκαιρίες να αγωνιστεί και να πάρει εμπειρίες θα του δίνονται συνεχώς στο φετινό πρωτάθλημα!