Νέστος: Ήττα στις καθυστερήσεις από το Παραλίμνιο…

Με γκολ στο 93ο λεπτό έχασε στη Χρυσούπολη ο Νέστος, που μετά το τέλος του αγώνα έλυσε την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Γαβριήλ Αποστολίδη

1340 0

Με ένα γκολ που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νέστος γνώρισε την ήττα το Σάββατο από τον Απόλλων Παραλιμνίου με 0-1, παίρνοντας έτσι και την ρεβάνς από την ήττα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις Σέρρες με το ίδιο σκορ. Το παιχνίδι στη Χρυσούπολη ήταν μετριότατο με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και το Νέστο να προσπαθεί να πιέζει τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως αποτέλεσμα! Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και δεν σημειώθηκαν πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε το «τρίποντο» στο Παραλίμνιο σημειώθηκε από τον Φιλέντα, που είχε μπει στον αγώνα στο 62ο λεπτό ως αλλαγή, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι συνθέσεις

Νέστος: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (77’ Βακιρτζής), Μαρκάκης Δ., Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Κοντογιάννης (61’ Βαλαβανόπουλος), Μενίκου, Λάσπατζης, Αποστολίδης, Τόρες, Κούτεφ (84’ Μαϊδανός).

Παραλίμνιο: Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας (84’ Σελαλματζίδης), Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (80’ Ρούμπος), Μεντής (62’ Φιλέντας).

Συναινετικό «διαζύγιο»

με τον Γαβριήλ Αποστολίδη

Εν τω μεταξύ λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε γνωστό ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας με τον Γαβριήλ Αποστολίδη από τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε, που επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό, σε 16 παιχνίδια φέτος με την φανέλα της ομάδας πέτυχε 4 τέρματα. Παλαιότερα είχε διατελέσει μέλος του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, του Άρη Ακροποτάμου, της Καβάλας και των νέων του Αστέρα Τρίπολης.