Εργασιακό Μπάσκετ: Πλειστηριασμός της φανέλας του Πρέλεβιτς

Την στήριξη της προς τους εργαζόμενους - απολυμένους της ΒΦΛ δείχνει και πάλι η οργανωτική επιτροπή του 2ου εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ με τον πλειστηριασμό της φανέλας του Μπ. Πρέλεβιτς

Στο πλαίσιο της δράσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εργασιακού Πρωταθλήματος  του Δήμου Καβάλας, που διοργανώνεται φέτος για 2η χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, αποφασίστηκε να διοργανωθεί πλειστηριασμός για τον αγορά της πιστής ρέπλικας της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς που φορούσε στον τελικό του κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στην Γενεύη της Ελβετίας το 1991, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον μεγάλο παλαίμαχο αθλητή. Τα έσοδα αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των εργαζομένων – απολυμένων της ΒΦΛ. Ο πλειστηριασμός έχει ξεκινήσει ήδη από χθες Τετάρτη 3 Μαΐου και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Μαΐου  και θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του Facebook στον λογαριασμό «Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας»!

Ο Κανονισμός

Οι όροι της διεξαγωγής του πλειστηριασμού είναι οι εξής:

  1. Η έναρξη και η λήξη των πλειστηριασμών για τις φανέλες των διακεκριμένων αθλητών θα είναι χρονικά προσδιορισμένες. Μετά τη λήξη δε θα γίνονται αποδεκτές προσφορές.
  2. Οι προσφορές μπορεί να γίνονται από τις 08:00΄ π.μ. ως τις 10:00΄μ.μ.
  3. Οι προσφορές θα γίνονται φανερά στο Facebook, ως σχόλια κάτω από την προκήρυξη του πλειστηριασμού, με σύντομο τρόπο (π.χ. Πρέλιεβιτς 70 ευρώ). Παράλληλα θα πρέπει ο υποψήφιος πλειοδότης να τηλεφωνήσει (μόνο κατά την πρώτη του προσφορά) στο 6946579792 (κ. Σουζάνα) και να αφήσει ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Χωρίς τηλεφωνική επικύρωση της συμμετοχής η προσφορά θα διαγράφεται.
  4. Το μικρότερο ποσό με το οποίο θα επιχειρείται πλειοδοσία επί της προηγούμενης προσφοράς (ή της αρχικής τιμής) θα ανέρχεται σε 5 ευρώ, διαφορετικά δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Αλλαγή Προγράμματος

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά του πρωταθλήματος, που βρίσκεται πλέον λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και λίγες μόνο ομάδες δεν έχουν δώσει τα παιχνίδια που πρέπει, για την Κυριακή και την Δευτέρα έχουν οριστεί 4 αναμετρήσεις. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα, όμως στη συνέχεια προέκυψε διαθεσιμότητα του κλειστού της Καλαμίτσας και έτσι άλλαξε η έδρα, γεγονός που ικανοποίησε ορισμένες ομάδες που ήθελαν να αγωνιστούν και στο μεγάλο γήπεδο της Καβάλας. Έτσι λοιπόν την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμίτσα θα αναμετρηθούν οι Δικηγόροι με τους Μηχανικούς και οι Εκπαιδευτικοί με τους Στρατιωτικούς, ενώ την Δευτέρα οι αγώνες θα γίνουν στον Αμυγδαλεώνα ανάμεσα στους Τραπεζικούς και τους Γιατρούς και τους Αστυνομικούς με την κοινή ομάδα του Εμπορικού Συλλόγου με το Επιμελητήριο Καβάλας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Μαίου (ΔΑΚ «Αλ. Δήμογλου»)

  • 19:00: Δικηγόροι – Μηχανικοί
  • 21:00: Εκπαιδευτικοί – Στρατιωτικοί

Δευτέρα 8 Μαίου (ΔΑΚ Αμυγδαλεώνα)

  • 19:00: Τραπεζικοί – Γιατροί
  • 21:00: Αστυνομικοί – Επιμελητήριο & Εμπ. Σύλλογος