ΟΚΑ «Φίλιππος» Καβάλας: Έλαμψε (και πάλι) η Κατερίνα Λαφτσή!

Αν και νεάνιδα η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών στα 100 μ. σημειώνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πρωταθλήτρια του ΟΚΑΦ Καβάλας Κατερίνα Λαφτσή. Αν και μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην κατηγορία των Νεανίδων, συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και προκρίθηκε στον τελικό, σημειώνοντας την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία της, δείγμα των σπουδαίων δυνατοτήτων της και της πολύ καλής δουλειάς που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΟΚΑΦ αναφέρει τα εξής: «Η Πρωταθλήτρια μας Κατερίνα Λαφτσή αν και πρώτη χρονιά Νεάνιδα, με εκπληκτική εμφάνιση που έκανε στους προκριματικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος, χθες το πρωί στην Πάτρα με ατομικό ρεκόρ στα 100 μ με 11.90!!! προκρίθηκε με τον έκτο καλύτερο χρόνο για τον τελικό που έγινε το απόγευμα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το 11.90 είναι η πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία Νεανίδων και η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την Καβάλα στην ίδια κατηγορία. Στον τελικό με 11.99 κατετάγη στην 8η θέση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγχαρητήρια Κατερίνα καθώς και στην προπονήτρια σου Δέσποινα Αντωνιάδου».