ΑΕΚ Καβάλας: Ανανέωσαν έξι ποδοσφαιριστές!

Έξι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καβάλας που φόρεσαν πέρσι την φανέλα της στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΚ θα συνεχίσουν και την επόμενη, ενώ 8 παιδιά από το εφηβικό τμήμα προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα

 

Στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές, αλλά και την προώθηση στην ανδρική ομάδα άλλων 8 από τα τμήματα υποδομής, προχώρησε η ΑΕΚ Καβάλας η οποία παράλληλα εύχεται τα καλύτερα στον Λυμπεράκη που θα συνεχίσει στον ΑΟΚ καθώς και τον Κακουλίδη. Επίσης τονίζεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι λίγες στον αριθμό μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ Καβάλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές και να τους ευχαριστήσει για την αφοσίωση και την προσφορά τους στο σύλλογο: Κώστας Άγγος, Ελευθεριάδης Κοσμάς, Σεμερτζίδης Πάρις, Κυγάης Άγγελος, Ισα Θανάσης, Στερνιώτης Δημήτρης. Μαζί μας συνεχίζουν ακόμη οι νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής οι περισσότεροι, που συνέβαλαν με το παραπάνω στη περσινή πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών στο αντρικό τμήμα, την προετοιμασία της ομάδας θα ακολουθήσουν και οι έξης αθλητές του εφηβικού τμήματος: Μπρέγκου Μανώλης, Άγγος Νικόλαος, Ντάντος Βασίλης, Κουκούμης Άγγελος, Τσιφτσίδης Αντώνης, Λασκαράκης Κώστας, Ευθυμιάδης Γιώργος, Ευθυμιάδης Γιάννης.

Ευχές…

Επίσης η διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας θέλει να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον Οδυσσέα Λυμπεράκη που παραχωρήθηκε στον ΑΟΚ καθώς και στον Δημήτρη Κακουλίδη που ετοιμάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή και για τους δυο…

Κλείνοντας ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ Καβάλας εύχεται ολόψυχα περαστικά στα δυο δικά της παιδιά, τον Κώστα Χαδόλια και το Χρήστο Μαλαμίδη, που είχαν την ατυχία να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου και τους περιμένει να επιστρέψουν υγιείς και πιο δυνατοί στις υποχρεώσεις της ομάδος μας.

Υ.Γ. Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν οι όποιες (λίγες στον αριθμό) μεταγραφικές κινήσεις, οι όποιες  έγιναν ή θα γίνουν με σκοπό οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της…και με γνώμονα πάντα την φιλοσοφία της ΑΕΚ Καβάλας η οποία έχει ως βασικό σκοπό και στόχο την προώθηση και αξιοποίηση των αθλητών των τμημάτων υποδομής της ομάδας».

Ο Εσωτερικός Κανονισμός της Ακαδημίας

Εν τω μεταξύ δημοσιεύτηκε ο κανονισμός εσωτερικής λειτουργία των Ακαδημιών του συλλόγου ρυθμίζει θέματα που αφορούν τη λειτουργία και συμπεριφορά των εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών, προπονητών, γονέων, φιλάθλων καθώς και τις σχέσεις των εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών και των γονέων τους με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων της Ακαδημίας, με τη Διοίκηση και εν γένει με τις αρχές της φιλοσοφίας της Ακαδημίας.