ΟΚΑ «Φίλιππος» Καβάλας: Δύο χρυσά και ένα αργυρό στους Πανελλήνιους

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΟΚΑΦ στους Πανελλήνιους αγώνες που έγιναν στην Καβάλα, όπου συγκέντρωσε 73 βαθμούς

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16/7/2017 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στην πόλη της Καβάλας. Ο σύλλογος της Καβάλας ΟΚΑ Φίλιππος για μία ακόμη φορά πρωταγωνίστησε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας 73 βαθμούς, κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και πολλά πλασαρίσματα στην 8άδα της γενικής κατάταξης των αγωνισμάτων.

Τον καλύτερο τους εαυτό

Οι αθλητές -αθλήτριες του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο και την πόλη. Πολλά – πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά μας που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς επίσης και στους προπονητές μας κ. Μαυρομάτη Ρούλα, κ. Παπουτσή Εύη, κ. Αντωνιάδου Δέσποινα, κ. Ασλανίδη Δημήτρη και κ. Σάββα Ιωαννίδη. Συγχαρητήρια!!! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και τα παιδιά του ΟΚΑΦ που ήταν εθελοντές στο Πρωτάθλημα, και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γονείς, που είναι πάντα κοντά μας.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών είχαν ως εξής:
Kαρυωτίδης Ιωάννης: 1ος Πανελληνιονίκης στο Τριπλούν και 5η θέση στο Μήκος.
Παρσαλίδης Μιχάλης: 1ος Πανελληνιονίκης στα 3000 μ
Ιωαννίδης Αθανάσιος: 2ος Πανελληνιονίκης στη Σφαίρα.
Μισκάκης Χρήστος: 7η θέση στη Σφαίρα.
Παπάζογλου Βάϊος: 7η θέση στα 300 μ
Στη σκυταλοδρομία 4 x 300 των ΠΠ/Α με (Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Τσαλμά , Λαλίκο) 6η θέση. Ενώ στη σκυταλοδρομία 4 x 80 των ΠΚ/Α με (Μελίδου, Μυτιληναίου, Βέργου, Κουτσουμανή) 13η Θέση. Πολύ καλές εμφανίσεις σημειώθηκαν από την Μελίδου Ευθυμία στα 150 μ και Ασλανίδου Μάλαμα στη Σφαιροβολία.