Κατερίνα Λαφτσή: Δύο φορές «χάλκινη» στους βαλκανικούς

Την 3η θέση στα 100 μ. και στα 200 μ. στους Βαλκανικούς αγώνες εφήβων - νεανίδων κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας Κατερίνα Λαφτσή. Συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Πιτέστι της Ρουμανίας και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο τόσο στα 100 μ. (το Σάββατο), όσο και στα 200 μ. (την Κυριακή)! «Η Κατερίνα Λαφτσή με 12.01 στα 100 μ. 3η Βαλκανιονίκης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που γίνεται στο Πιτέστι της Ρουμανίας. Συγχαρητήρια Κατερίνα σε σένα και στην προπονήτρια σου κ. Αντωνιάδου Δέσποινα. Για άλλη μια φορά μας κάνατε υπερήφανους», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου της για την πρώτη επιτυχία (100 μ.) με την οποία πιστοποίησε την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα έχοντας επιδόσεις που είναι σταθερά κοντά στα 12.00.

Το Σάββατο η αθλήτρια της Δέσποινας Αντωνιάδου έκανε 12.01, ενώ υπενθυμίζεται ότι στους προκριματικούς του Πανελλήνιου Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα πριν λίγες ημέρες είχε κάνει ατομικό ρεκόρ με 11.90 (που είναι και η 5η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία της στην Ελλάδα) και στον τελικό έκανε 11.99.