Κατερίνα Λαφτσή: Στην προεθνική στίβου Κ 23

Η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια με την εκπληκτική της επίδοση στο Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών βρίσκεται στην λίστα των 11 αθλητών της προεθνικής

Στη μικρή λίστα της προεθνικής ομάδας στίβου γυναικών Κ 23 συμπεριλαμβάνεται η αθλήτρια του ΟΚΑΦ Καβάλας Κατερίνα Λαφτσή! Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε πριν από λίγες ημέρες τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών στις κατηγορίες Κ23, Κ20 και Κ18 και η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια βρίσκεται ανάμεσα στις 11 απ’ όλη την Ελλάδα που συγκροτούν την προεθνική Κ 23, με το 11.90 στα 100 μέτρα που σημείωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στα μέσα Ιουνίου στην Πάτρα.

Με την επίδοση αυτή η Λαφτσή σημείωσε την 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία των Νεανίδων, δείγμα των σπουδαίων δυνατοτήτων της και της πολύ καλής δουλειάς που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Στους τελικούς του αγωνίσματος έκανε χρόνο 11.99 και κατετάγη στην 8η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προεθνικές ομάδες είναι ανοικτές για καινούργιες εντάξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εφόσον πετύχει κάποιος αθλητής η αθλήτρια τα συγκεκριμένα κριτήρια.

Οι νέες εντάξεις στην κατηγορία των επίλεκτων θα αρχίσουν από την περίοδο του κλειστού στίβου (επίσημοι αγώνες η ημερίδες του ΣΕΓΑΣ).